Plângere penală la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj: O angajată a fost luată la bătaie de șef

O femeie a fost bătută la Direcția de Drumuri și Poduri Cluj, filială a CNAIR, chiar de către directorul de investiții, Emil Dodan.

Numit de curând în funcția de director de investiții, Emil Dodan ar fi luat-o la pumni pe o subalternă în timpul ședinței tehnice în care se discuta despre centura orașului Carei, proiectul întrerupt de mai multe luni – conform stiridecluj.ro. Directorul de investiții Dodan, finul lui Ilie Radu Băruță, directorul general regional al DRDP Cluj, i-a spus șefei de serviciu, Violeta Alexa, să rezolve cu certificatele de plată pentru lucrările executate la centura Carei.

”Doamna Alexa a replicat că nu intră în atribuțiile ei să întocmească aceste documente de plată, și nici ale DRDP Cluj, aceste atribuții fiind ale dirigintelui de șantier. Doamna Alexa a mai relatat că pentru a completa acele documente ar fi nevoie de un ordin expres dat de CNAIR București. În acel moment domnul Dodan s-a enervat cumplit și a început să o înjure de mamă. Și-a pierdut complet controlul”, spun martorii la scenă.

Șefa de serviciu Violeta Alexa a fugit din biroul directorului Dodan, fiind urmărită. Martorii relatează că Dodan i-ar fi aplicat un pumn în cap ceea ce a lăsat-o lată, pe podea.

Acesta s-a speriat și a cerut ajutorul directorului Băruță, nașul său, care ar fi dat ordinul de a fi șterse imaginile video înregistrate de una din camerele video amplasate pe holul instituției, care a surprins momentul agresiunii.

Directorul de investiții Emil Dodan nu a putut fi contactat, având telefonul închis.

Comisarul Gina Pop de la Inspectoratul de Poliție Cluj a precizat că Violeta Alexa s-a deplasat la sediul Poliției Cluj și a depus o plângere penală împotriva lui Emil Dodan. Acesta este cercetat pentru agresiune.

Acum câteva luni, directorul Ilie Băruță a fost și el victima unui acces de furie, în care i-a smuls telefonul din mâna unei angajate pentru a face verificări cu anumite ”scurgeri de informații”. Acesta se caza la hoteluri prin Cluj-Napoca în loc să locuiască în chirie.

Comentarii

GRIGORE

01.02.2018 19:59

Sper ca doamna agresata sa nu se lase in demersurile dansei. Decizia lui Baruta de a sterge probele video se incadreaza la articolul 275 din codul penal.

steluta

03.02.2018 12:32

no stati numa mai urmeaza, asa e cand conduc psdisti cu scoli facute la apelul de seara, vezi la salaj care are adjunct subinginer cand clar in grila pe aceasta functie clar este trecut studii de lunga durata plus angajari facute pe picior vai vai tarisoara asta, sa speram ca corpul de control din cnair se baga un pic in drdp cluj

Adauga comentariu