Placuta de pe Pavlov 61, un abuz. Locatarii s-au declarat stapani pe un domeniu public

Anuntul care a starnit controverse pe Internet legat de interzicerea “masinilor straine” si a cainilor in jurul blocului de pe strada Pavlov, nr. 61 este ilegal. Proprietarii respectivi platesc chirie doar pe spatiul de sub garaje, nu si pe cel dintre blocuri, cum au scris pe placuta amplasata in mijlocul curtii. Urmeaza o “vizita” din partea Politiei Primariei. 

Placuta a fost amplasata vineri dimineata in loc vizibil, chiar in fata intrarii in curtea de la aceasta adresa, prevazuta de cateva luni si cu poarta care poate fi deschisa doar cu telecomanda, de catre locatari. 

“Teren inchiriat de la Primarie si intretinut de locatarii de la nr. 61. Parcarea masinilor straine si plimbatul cainilor este interzisa”, se arata aici. 

Exista cladiri in care locatarii inchiriaza terenul din jur, cu drepturile si obligatiile aferente, insa este vorba de cele din centrul Clujului, potrivit reprezentantilor municipalitatii. 

“La adresa respectiva, Pavlov, nr. 61, au fost inchiriate de catre locatari doar terenurile de sub garaje. Restul se afla pe domeniul public. Nu au dreptul sa impuna interdictii. Cei de la Politia Locala vor efectua o verificare in zona, e posibil sa aplice sanctiuni pentru amplasarea placutei, din moment ce nu exista plangeri legate de alte abuzuri”, a precizat un reprezentant al Biroului Mass-Media din cadrul Primariei Municipiului Cluj-Napoca. 

Potrivit aceleiasi surse, in asemenea cazuri se impune depunerea de reclamatii la Politia Primariei. 

Adauga comentariu