Vocea ta

Pizzeria D'Autore recidivează. La doi ani de la prima rețetă cu viermi, revine cu o specialitate asemănătoare

O clientă a pizzeriei D’Autore din Cluj-Napoca a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a primit pizza. Pe lângă tradiționalele ingrediente de pe orice pizza, bucătarii acestui local au mai adăugat ceva specific zonelor asiatice: un viermuleț alb, grăsuț și bine învelit în cașcaval încât să i se vadă numai jumătate din „trup”. S-o fi ascuns de rușinea pizzeriei asemenea struțului care își bagă capul în nisip. 

“Am văzut că Ziar de Cluj a postat în urmă cu 2 ani un articol despre pizza cu viermi la Pizzeria D’Autore. Azi am cumpărat și eu o pizza cu viermi, tot de acolo. Deja am scris o reclamație către ANPC”, ne-a scris o cititoare. 

În urmă cu doi ani, aceeași pizzerie le-a servit clienților o specialitate la fel cu cea de astăzi. Singura diferență între cele două rețete face referire la numărul de viermișori. Acum doi ani erau mai mulți și mai slabi, acum au ales să pună unul singur, dar gras. 

Citește și: 

Pizza cu viermi, noua specialitate de la Pizzeria D’autore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *