Pivariu se laudă în presa cumpărată, dar nu face nimic la Florești. Pîrțoc face la Iclod bazin de înot și cantină școlară din banii CNI

Primarul independent al comunei Iclod, Emil Ioan Pîrțoc, face la Iclod bazin de înot și cantină școlară din banii Companiei Naționale de Investiții.

Fără susținerea politică pe care o are primarul penelist Bogdan Pivariu, care numai se laudă în presa cumpărată, dar nu face nimic la Florești, primarul comunei Iclod, care a candidat independent în 2020, tace și face: în luna mai, a solicitat CNI „realizarea obiectivului de investiții: Bazin de înot, sat Iclod, nr. 478 B, comuna Iclod, județul Cluj”.

În urma solicitării edilului, Compania Națională de Investiții a introdus acest obiectiv „pe lista sinteză a subprogramului «Bazine de înot»”, precizând că „finanțarea obiectivului de investiții solicitat se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social derulat de C.N.I.-S.A.”.

Așadar, în Florești, cea mai mare comună din România, în plus alipită de Cluj, politic și teritorial, nu se poate. Dar se poate în mica comună Iclod, cu o populație de 4 466 de persoane și 1 390 de gospodării, aflate la 35 km distanță de Cluj-Napoca.

Jos pălăria, Emil Ioan Pârțoc!

Adauga comentariu