PITECH+PLUS, compania clujeana de IT, este al doilea sponsor al echipei de baschet feminin U Cluj!

Liviu Alexa, directorul executiv al echipei de baschet feminin U Cluj, nu sta degeaba, chiar daca au trecut doar 24 de ore de cand a acceptat aceasta pozitie. Dupa ce dimineata a anuntat ca Farmec, celebrul producator de cosmetice clujean, a acceptat sa sprijine financiar echipa, Liviu Alexa a mai parafat o intelegere care se va concretiza intr-un nou contract de sponsorizare pentru echipa.

"Domnul Bogdan Herea, CEO al companiei de IT PITECH+PLUS, a raspuns pe data si pozitiv solicitarii mele si vreau sa ii multumesc public pentru faptul ca imi acorda acest certificat de incredere, stiut fiind ca pornim cu echipa de jos, ca nu suntem intr-o situatie roza. Vom avea o intelegere financiara lunara, constanta, lucru de nepretuit pentru echipa de baschet feminin U Cluj. Ma bucur ca am reusit sa aduc intr-o singura zi doi sponsori atat de solizi, gestul acestor companii inseamna enorm la nivel de imagine pentru comunitatea clujeana", a declarat omul de afaceri Liviu Alexa.

 

Potrivit Business Magazin, Bogdan Herea, fost olimpic naţional la fizică şi un matematician abil, a aplicat la sfârşitul liceului pentru o bursă la L'Institut National des Sciences Appliquees din Lyon. A terminat în 1995 EURINSA, după care a urmat o specializare de trei ani în inginerie informatică. A studiat apoi şi a lucrat în Franţa, timp de 13 ani; a obţinut cetăţenia franceză, dar a ales să se întoarcă în ţară în 2005.

A pornit la Cluj PiTechnologies, companie de consultanţă soft şi dezvoltare de sisteme de securitate online. A câştigat un număr de clienţi importanţi - Muzeul Luvru, Festivalul de Film de la Cannes, Cartier, Kenzo, Groupe Societe Generale sau Grupul Louis Vuitton Moet Hennessy. În timp, compania s-a dezvoltat şi oferta s-a diversificat: consultanţă, creaţie şi implementare de soluţii IT, securitate, optimizarea şi dezvoltarea afacerilor.

Au apărut noi clienţi: Imperial Tobacco, LG, SNCF, Organizaţia Mondială a Vamilor, E.ON Energie România sau Grupul OMNICOM, iar numărul de angajaţi al companiei a crescut de la câţiva în 2005 la 160 în 2013 şi 250 în 2014. În prezent compania are o cifră de afaceri de 5 milioane de euro şi birouri sau echipe operaţionale în Bucureşti, Cluj, Târgu-Mureş, Berlin, Paris, Lausanne şi Dubai.

În 2012 Bogdan Herea a primit trofeul “Entrepreneur Francophone de l'Annee” din partea GADIF şi a devenit, în acelaşi an, preşedinte al Clubului de Afaceri Francofon din Cluj.

 

 

Comentarii

tnt

21.07.2015 13:47

mah alexa cauta ceva sponsori si la echipa de fotbal 

Adauga comentariu