Ping și Pong de la CTP au rămas fără carnet, după ce imaginile cu cei doi șoferi au devenit VIRALE

Ziar de Cluj a prezentat în această dimineață imaginile surprinse de conducătorii auto ieri seară pe strada Horea din Cluj-Napoca. Doi șoferi de autobuz, respectiv troleibuz, s-au crezut în Fast and Furious și au trecut pe culoarea roșie a semaforului.

VIDEO Fast and Furios cu șoferi CTP! Un autobuz și un troleu au trecut pe ROȘU la semafor, fiind aproape să spulbere două mașini

Din fericire, polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat și cei doi tolomaci au rămas fără carnet. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la IPJ: „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public care surprind conducătorii a două autovehicule (autobuz și troleibuz) care circulă pe raza municipiului Cluj-Napoca fără a respecta culoarea roșie a semaforului, vă comunicăm că polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat și au făcut verificări. Astfel, au fost identificați conducătorii auto, iar în cursul zilei de azi aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile”. 

Jos pălăria polițiștilor pentru măsurile luate. 

 

 

Adauga comentariu