"Pimp stop" cu Emil Boc pe bugetarea participativă

Institutul de Politici Publice este "societatea civilă" a Partidului Naţional Liberal. Pe vremea când Emil Boc era premier şi PNL parte a Uniunii Stalinist Leniniste, IPP îl acuza pe Emiluş că, prin Ministerul Justiţiei, trece la înfiinţarea societăţii civile portocalii.

Prin 2011, Emil Boc dorea înfiinţarea Fundaţiei pentru susţinerea şi promovarea principiilor dreptului, a democraţiei şi a statului de drept, entitate în componenţa Ministerului Justiţiei. Mă rog, chestii... lovituri date în foalele Democraţiei şamd.

Între timp, s-au reînodat lanţuri de iubire. Cam agramat, dar e bine... Azi IPP suflă, sponsorizat pe FB (şi agramat, ca-n captură foto), în dosul bugetării participative a primarului Emil Boc.Bugetarea asta participativă este ca la "pimp stop": bagi proiectul la Primărie, se ridică fereastra ghişeului cât să-l vezi pe Boc cum se şetrge cu el la fund, apoi cade cortina. Mai vrei spectacol? Mai introduci un proiect.

Proiectele câştigătoare în 2017 au primit cam zero lei în 2018. Primarul nu suflă nici un cuvânt despre motivele pentru care nu au fost alocați bani pentru câștigători. Se lăudat în schimb cu TIFF, Untold, evenimente sportive, funcționarul virtual și alte mari realizări ale administrației publice locale.

Adauga comentariu