Pilotul Simone Tempestini, confirmat pozitiv cu COVID-19

Simone Tempestini nu va putea participa la Raliul Ungariei deoarece a fost diagnosticat pozitiv Covid-19.Simone Tempestini si Sergiu Itu sunt nevoiți să se retragă de la etapa de Campionat European de Raliuri din Ungaria ca urmare a testării pozitive a pilotului Napoca Rally Academy.

Napoca Rally Academy informează că In acest moment Simone se simte bine, are simptome usoare si s-a izolat.

"Suntem mahniti ca Simone nu poate pleca in Ungaria. Si-a dorit foarte mult sa participe la aceasta etapa din ERC si am facut eforturi alaturi de partenerii nostri pentru ca acest lucru sa se intample. Speram sa putem fi prezenti la urmatoarea etapa din Canare. " a declarat Team Managerul echipei NRA, Marco Tempestini.

Echipajul NRA, format din Norbert si Francesca, a ajuns deja in Ungaria, astfel ca va lua startul la etapa programata sa aiba loc in perioada 6-8 noiembrie.

”Eram dator să vă trimit un filmuleț de la pregătirea etapei din Ungaria a Campionatului European de Raliuri unde împreună cu echipa și cu partenerii noștri am reușit să ajungem pentru a avea un parcurs bun. Dar din păcate trebuie să vă anunț că nu voi mai participa la acest raliu pentru că am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt sigur că voi fi bine foarte repede. Mă simt bine și nu sunt afectat, dar va trebui să stau acasă și le doresc baftă echipajelor din România care vor fi prezente în Ungaria, mai ales Norbert și Francesca, colegii noștri”, este mesajul transmis de Simone Tempestini.

Adauga comentariu