PILA LUI DRAGNEA? Anca Marincean, sefa DNA Cluj, in carti MARI ca sa ajunga in locul lui Kovesi! LOVITURI MORTALE DATE CORUPTILOR in ultimul an! Vezi care...

Spre deosebire de nesimtitii de procurori DNA de la Ploiesti si Oradea, cei de la Cluj sunt absolut perfecti pe partea profesionala, sub bagheta incredibilei doamne procuror sef Anca Marincean.

Doamna Marincean a dus dormitul in papucii DNA la rang de ARTA, reusind la Cluj niste lovituri rasunatoare date marilor anticorupti ai Ardealului. Cea mai recenta bomba detonata a fost NUCLEARA: DNA Cluj a prins doi mari hoti, ce zicem noi ca mari, IMENSI: un secretar de comuna de cacat si un agent agricol din comuna de cacat care au fost ATAT de corupti incat au ciordit imensa suma de 7815 lei (circa 1900 de parai) din avutia fondurilor europene.

De asemenea procurori avem nevoie in tara! Sa starpim adevarata coruptie, caci pana acum ne-am ocupat doar de sex cu Andreea Cosma si portocale! Coruptia profunda nu se afla in birourile de la Urbanism, nu in jaful din bani publici de la Untold, nu in licitatiile de la Diferit, nu in mizeriile jegoase de la Centura de Lut, nici la Gropa de Gunoi de la Pata Rat si vesnic neterminatul Centru de Management Integrat al Deseurilor, nici la drumeagul Rachitele - Ic-Ponor, nu in falimentul Cluj Arena, nu in achizitiile de la RATUC/CTP, nu in averea imensa a lui Daniel Buda, coruptia se afla la proletarii hoti care ciordesc pe furis si ne fac de rusine in Europa.

 

Dar asta nu e totul! In urmatoarele doua spatamani, structura DNA condusa de Anca Marincean va da o noua lovitura imensa: condamnarea la inchisoare de 2,8 ani cu executare pentru 40 de BILETE la un festival, mita electorala, a unguroaicei Anna Horvath, fost viceprimar. Dosarul DNA Cluj impotriva Annei Horvath este cu atat mai important cu cat NU EXISTA NICIO PROBA care sa o incrimineze, ceea ce e cu atat mai imbucurator. Bravo, doamna Marincean! Asa se procedeaza!

Acum cateva luni am aratat in acet ziar ca interceptarea unei conversatii ambientale dintre Horvath si un om de afaceri maghiar nu numai ca a fost trunchiata, PROST tradusa, ba chiar a fost si "imbunatatita" cu fraze si cuvinte care nu s-au rostit. Insa azi am primit o veste excelenta: se pare ca, asa ne-a spus noua o pasarica de la Institutul National de Expertize Criminalistice, nu exista niciun hard disk master cu inregistrarea ambientala a unguroaicei si cica procurorul DNA Cluj care a lucrat la dosar, adica a jegozit dosarul, se caca pe el de nervi si frica fiindca nu stie ce sa faca, mai ales ca aia de la SRI Cluj au ridicat din epoleti. 

Insa in tot raul e un bine, am eu o propunere si mai buna pentru completul de judecatori care cica e expres ales sa o gabjeasca pe unguroaica: avand in vedere ca nu sunt probe, sa profitam si sa o bagam pe Anna Horvath nu 2,8 ani la parnaie, ci 10, astfel incat sa reusim sa mai exterminam un maghiar care a vrut sa ne fure Ardealul!

Se pare ca Dragnea o vrea neaparat pe Marincean la Bucuresti ca sefa la DNA, pana una alta insa am smuls si o declaratie anonima de la un ofiter SRI Cluj care ne-a declarat sub anonimat:

 

"Anca Marincean e un adevarat profesionist: face orice pentru un dosar - doarme, picoteste, atipeste, casca, pune batista pe el - orice numai sa nu se miste din amortire. Si toti subalternii o imita, caci, vorba aia, pestele de la cap adoarme. Dar si cand se decide sa rupa un dosar de coruptie, e de neoprit: il umple cu probe virtuale, trece peste comanda politica si mai adauga de la ea ca sa impresioneze si, cu un tupeu pe care numai siguranta ca ai facut o treaba buna il poate da, trimite dosarul in judecata. CV-ul ei este absolut impresionant: sa va dau un exemplu - de Lucan si mizeriile lui doamna efectiv nu a auzit, daca o intrebi cine e Lucan, crede ca e ceva impiegat din gara Deda. Daca ne-ar ajuta Dumnezeu, Clujul nu ar avea decat de castigat! Si Romania!", a declarat sursa noastra.

 

A consemnat,

Liviu Alexa

jurnalist sectia Sport

Adauga comentariu