PIJAMALE DIN FIBRE DE BAMBUS ȘI TRENINGURI DIN MODAL - PRODUCĂTORI ROMÂNI ȘI BRANDURI EXCLUSIVE, LA MILENAS LINE CENTRAL

O pijama de calitate poate conține fibre din bambus sau fag, ceea ce îi conferă senzația de “a doua piele”, calitate de bază pentru orice lenjerie de corp. Pijamale cu nasturi sau tip tricou, din mătase, dantelă, bumbac sau modal, toate exigențele sunt satisfăcute la Milenas Line. Producătorii clujeni și brandurile în exclusivitate vin cu prețuri imbatabile la treninguri sau haine confortabile, iar clienții sosesc din toate județele.

Reporter: Suntem la Milenas Line, la etajul doi al magazinului Central și astăzi aflăm cum trebuie să alegem o pijama, o ținută pentru casă sau un compleu de trening de calitate. La Milenas Line găsim toate aceste obiecte vestimentare confortabile, pe care le găsim nu atît de ușor în majoritatea magazinelor.

Elena Crăciun, reprezentant magazin MILENAS LINE: În magazinul nostru găsiți un sortiment foarte bogat de pijamale. Ne mândrim că promovăm produsele românești, susținem producătorii români cu tradiție, care folosesc materiale foarte bune, ma refer la bumbac, sau bumbac combinat cu modal. Modalul este un material natural, o prelucrare a lemnului de fag printr-o tehnologie mai specială. Modalul în combinație cu bumbacul dă o textură foarte fină țesăturilor de corp. Atunci când punem pijamaua, avem senzația că ne mângâie această textură. Pijamalele le avem din două piese, în special, cu partea de sus la baza gâtului sau cu nasturi.

Reporter: Ce se poartă mai mult anul acesta, modelele tip pijama bărbătească, cu nasturi în față, sau pijamalele mai relaxate, cu partea de sus tip tricou?

Elena Crăciun, reprezentant magazin MILENAS LINE: Se poarta pijamalele mai relaxate, tip tricou, cel puțin în magazinul nostru. De asemenea, la fiecare colecție de pijamale, veți găsi și cămașă de noapte, tot din aceleași materiale, cu o mare atenție la detalii, mă refer la o dantelă sau un șnur în jurul decolteului, pentru a te simți bine și în pijama, deoarece ea trebuie să fie și comodă, dar și dintr-un material care să îți protejeze corpul. Avem la Milenas Line și un brand grecesc, pe care îl găsiți doar la noi în magazin, din întreg orașul Cluj-Napoca. Aceste pijamale sunt confecționate din aceeași combinație de bumbac si modal ca și restul lenjeriilor de corp, deoarece pijamalele sunt considerate lenjerie de corp.

Interviul integral, în materialul video.

Adauga comentariu