Pieton pe santierele Clujului. Capcane la tot pasul pe “trotuarele” strazilor in lucru

Tot Clujul este un imens santier. Daca toata lumea se gandeste la soferi si la trafic si “incearca” sa gaseasca solutii, pe pietoni ii uita toata lumea. Trotuarele pe care ar trebui sa circule sunt de fapt niste maldare de paman, pietris, fiare ascutite si gropi proaspat sapate. Pe strada Motilor este un adevarat calvar, daca ai drum pe partea stanga in sensul de mers spre Manastur.

Iar calvarul nu pare sa se termine prea curand.

“Pe inceputul scolii vom avea circulatia rutiera pe Horea si pe Avram Iancu pentru ca asa am promis, pe strada Motilor aproximativ doua treimi din strada va fi gata, ceea ce inseamna ca pana la intersectia cu Cosbuc lucrarile vor fi gata la nivel de asfalt si va ramane tronsonul de la Cosbuc pana la Marginasa, care va fi gata in 15 octombrie", a declarat astazi primarul Emil Boc.

Prin urmare pietonii Clujului vor trebui sa mai faca cel putin doua luni slalom printre prapastii, pietre si transee pe portiunea numita "trotuar".

"Vreau inca o data sa-i rog pe clujeni sa inteleaga ca nu lucreaza doar Primaria, ci cel putin alte 5 regii, de la RATUC care isi ingroapa cablurile in subteran, la celelalte regii care isi ingroapa restul cablurilor, la apa care schimba conducta, la gaz care schimba conducta si la iluminatul public, care la fel este coborat in subteran, toti lucreaza pe acest tronson. Per ansamblu suntem in grafic cu lucrarile, asa cum am promis", a mai spus Boc.

Comentarii

bugneru dumitru

03.09.2015 16:10

sunt convins ca alta va fi fata locurilor in care acum se lucreaza intens. si asta e bine pentru confortul nostru. speram ca la anul nu se vor demara alte lucrari pe aceleasi tronsoane pe care se lucreaza acum asa cum se obisnuieste de ani de zile. cel putin pe horea in fiecare am se sparge, se asfalteaza se schimba linia, etc. 

Cetatean

03.09.2015 22:58

Doamna Elza sunt un cetatean al clujului care nu am de comentat nimic de lucrarile efectuate in oras de si personal i-mi duc copilul pe motilor la gradinita si tot nu sunt revoltat,nu stiu ce va deranjeaza asa tare ca se efectueaza lucrari de modernizare in oras nu e nici primul si nici ultimul oras unde se fac lucrari de asemenea dimensiuni.
Dar personal cred ca trebuie cineva sa cada de fraier pe moment domnul Boc,credetima nu ma intereseaza politica dar in ce hal al batjocoriti din toate partile deja e jenant.
Eu va sfatuiesc dimineata cand va treziti uitativa in oglinda si dativa o palma sa va reveniti la realitate.

ID

04.09.2015 16:16

Stimate domnule cetatean, traim intr-un oras care incepand din data de 1 aprilie este necirculabil, si asta din anumite motive care presa trebuie sa le spuna (mie mi se pare suspect ca nu este mai vocala) si anume: 1. In oras lucreaza numai 3 firme de casa (Diferit, Kiat si mai nou Viarom) a caror rezultate demonstreaza ca nu au logistica necesara. 2. Anumite proiecte sunt amanate pana cand castigatorul este cel care trebuie (ex. Proiectul ingroparii cablurilor de date). 3. Primaria demonstreaza ca nu este cababila sa aiba parteneriate (vezi faptul ca se plange de faptul ca lucreaza cu 5 regii, cand in realitate sunt societati comerciale - unele chiar private (EON), iar bugetele acestora sunt stabilite la inceput de an) 4. Lipsa de respect fata de cetateni - strazi inchise pentru proiecte dr constructii - vezi str. St. O. Iosif - inchisa de mai bine de 1 an.​​​​​​​​​

Cj

06.09.2015 07:15

Cetatene,  strazile trebuiesc reparate,  da,  dar nu asa. Se inchide complect si se lucreaza non- stop pana la finalizare,  apoi alta . Sa blochezi orasul nu-i o solutie.  Aceste firme nu au personal suficent,  sunt mutati dintr-o zona in alta lasand in urma lucrul inceput dar nefinalizat,  se intorc si din nou se freaca maganu',  iar pleaca si tot asa. Asta-i baiul domnule ii vezi cum sprijina lopata,  cum se invart pe langa excavator,  cum manaca,  si asta de ani de zile.  daca dvs va convine este treaba fiecaruia dar mie si altor clujeni NU! 

Claudiu

05.09.2015 08:34

boc trebuia sa fie zilnic pe strada sa vada cum mai mult nu se lucreaza,exista prea multe momente cand nu lucreaza nimeni,circulatia este incurcata rau,politia de multe ori incurca,lucrarea putea fi gata dar nu cu asemenea mod de a nu lucra.Din 15 septembrie va fi jale pe Motilor.

Adauga comentariu