Picnic printre gunoaie în Pădurea Hoia

Ziar de Cluj v-a prezentat în ultima perioadă nenumărate zone din oraș infecte, pline de gunoaie, focare de infecție. Indiferent că vorbim despre adevărate rampe ilegale de deșeuri sau puncte cu cantități mici de gunoi, Cluj-Napoca a ajuns o groapă de gunoi. Nesimțirea și lipsa de simț civic a clujenilor nu mai are limite.

Un alt exemplu pe care vi-l arătăm de data aceasta este din zona pădurii Hoia. La sfârșitul săptămânii trecute, profitând de vremea caldă, clujenii au ieșit în natură în număr mare. La fel de mare a fost și numărul celor care nu au adunat gunoiul după ei la încheierea distracției în aer liber.

În imaginile de mai jos se observă că cetățenii de cinci stele au mâncat și au băut bine, dar cuprinși de toropeală nu au mai avut energie să pună ambalajele și sticlele goale de bere în saci menajeri și să îi transporte până la cel mai apropiat punct gospodăresc.

Nu ar strica dacă patrulele Poliției Locale și-ar îndrepta atenția la sfârșit de săptămână către zonele de la periferie unde clujenii obișnuiesc să iasă în natură.

Adauga comentariu