Pic și Poc, dăm din baros, împreună cu Emil Boc! Că din clanță s-a tot dat

În sfârșit a ajuns și la urechile lui Emil Boc că lucrările la Baza Sportivă ”La Terenuri” din Mănăștur au început acum o săptămână prin împrejmuirea terenului, mutarea garajelor și punerea la pământ a coșurilor de baschet.

CITEȘTE: S-a deschis șantierul „La Terenuri”. Vechii mănăștureni speră să apuce și inaugurarea bazei sportive

Ceva lipsea din noianul de fotografii cu care s-a inundat Facebook-ul săptămâna trecută. A stat primarul și s-a gândit până i-a picat fisa: poza cu Însuși El, Excelența Sa, făcându-se că inaugurează și/sau că vizitează ceva. În cazul de față lucrările de la ”La Terenuri”.

Așa că s-a îmbrăcat în măscuța anti-COVID-19 și s-a dus să bifeze inaugurarea cu fast a lucrărilor care sperăm să fie gata la toamnă.

(Și nici bine nu s-au aranjat pixelii în materialul colegului Florin Moldovan - cum că lucrarea va fi gata în 22 iunie 2021, că Emil Boc amețește pixelii de pe Facebook cu altă estimare: ”Lucrările vor fi finalizate anul viitor în luna Septembrie”; realizați cât efort s-a consumat cu mânuirea barosului, că s-a amânat finalizarea cu 2 luni)

Pe Emil Boc l-au cățărat pe niște dale (regret că n-am văzut din prima asta), i-au pus un baros în mână și l-au pus să mimeze cum îi dă una-n cap țărușului inaugural.

Poza 1 care este, de fapt, Poza 2

 

Poza 2 care este, de fapt, Poza 1

 

Deși, în succesiunea fotografiilor postate pe pagina Sa Oficială, poza cu Emil Boc cu barosul de-asupra capului (de te și sperii să nu și-l scape pe căpuleț) apare ca prima, noi suntem convinși că poza 2 în care barosul e pe capul țărușului este poza 1 și apoi l-au pus să ridice barosul. Și poza 1 este de fapt poza 2.

Mai cuminte așa: nu a fost rănit nimeni.

Un lucru e cert: nu are simțul ridicolului. Nici el nici gașca din jurul său.

Apropos, ne place și cum dă din mână pe Șantierul Marilor Împliniri, Ecoul Său Oficial, viceprimarul Dan Tarcea.

 

Adauga comentariu