Piața IRA din Mărăști, „raiul” producătorilor locali cu marfă de calitate. Clienții sunt însă o raritate

Comentarii

Florin

26.06.2017 16:12

Eu unul mai trec pe acolo la piata, dar preturile ma fac sa renunt sa cumpar de acolo mai ales ca la toate supermarketurile preturile pentru aceleasi produse sunt si la jumatate de pret.

unu'

26.06.2017 21:46

E mare nevoie de o lege care să țină închise supremarketurile Sâmbătă și Duminică. În plus, să interzică importul fructelor/vegetalelor care cresc și la noi. Adio ardei kapia turcești și țelină oalndeză!  Dar cu ce guvern?

Radu

27.06.2017 07:48

Ar merita întrebat tov. primar de ce s-au făcut investițiile in piețele alimentare in condițiile in care prin multe (Zorilor, Grigorescu de exemplu) bate vântul. Mai e și problema accesului producătorilor in aceste piețe dar și un eventual control al prețurilor din ele (aceste piețe ar putea fi de exemplu deschise asociațiilor de producători sau producătorilor, cu folosință gratuită, însă primăria sa aibă un mercurial al prețurilor și sa impună un preț maxim de vânzare prin care sa împiedice specula din piețe). In piețele agroalimentare din oraș S-au investit milioane de euro, bani aruncați însă după cum stau lucrurile.

Florinbudali

27.06.2017 09:14

Buna aceasta piata.Pacat ca nu sant cumparatori

Anca

28.06.2017 08:47

E piata cu cele mai mici preturi din Cluj,dacă totuși va place sa mâncați orice, alegeți supermarketul. Consumați produse ținute prin depozite cu zilele decât un produs cules cu o zi înaintea cumpărării :)

klauss

02.07.2017 23:42

Cu un guvern liberal in mod sigur nu pupi tu asemenea protectionism asa ca singura speranta ramane un guvern de stanga. Mai exista solutia unui guvern de extrema dreapta care sa ii zboare de tot pe straini din borcanele cu miere ale romanilor (aka petrol, gaze, curent, lemn, terenuri agricole, etc) dar cum s-au asigurat astia ca nu vor exista elemente de extremism nici cat negru sub unghie, domnii aia straini pot sta si fura in continuare linistiti inca mult timp de a um inainte. Asa ca vei manca rosii olandeze muuult timp de la supermarket ca alea romanesti is foarte apreciate prin alte parti si se exporta la greu.

Nora

03.07.2017 20:06

Cand ajung pe acolo, cumpar mai multe produse in cantitate mai mare, caci rar ajung insa gustul produselor autohtone nu se poate compara cu nimic! Pacat ca e la capat de oras....

Adauga comentariu