În piața din Huedin puteți cumpăra liniștiți brânză împuțită, oricum nimănui nu-i pasă

Mai mulți cetățeni ne-au sesizat astăzi cu privire la calitatea îndoielnică a produselor care se vând în piața agro-alimentară din Huedin. 

"Brânza cumpărată  avea un miros înțepător de acru care a stat în pungă mai multe zile, tare ca piatra, așa ceva nu trebuie comercializat azi dimineață am dat-o la găini , nici lor nu le-a plăcut! "

"Protecția consumatorilor nu mai merge la piața din HUEDIN, să verifice produsele lactate?? Nu mai cumpărați brânză de vacă neverificată, otravă curată, să le fie rușine celor care o vând!"

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-am primit de la cetățeni.

Nu, OPC nu are un oficiu la Huedin, în schimb DSVSA ( Directa Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor), cea care  conform legii trebuie să verifice calitatea produselor din piața agro-alimentară are un punct de lucru la Huedin.

Contactat telefonic, d-nul doctor Stan Mihai responsabilul circumscripției sanitar veterinare zonale unde este arondat Huedinul ne-a declarat: "noi facem controale de regulă în zilele de marți și vineri, verificăm în special produsele din punct de vedere organoleptic și verificăm documentele pe care trebuie să le aibă cei care aduc spre vânzare produse alimentre în piață. Noi nu facem niciodată analize propriu zise ale produselor".

Așadar, atunci când cumpărați un produs, bazați-vă pe instincte și pe organele de simț, sunteți pe cont propriu în această aventură. Iar dacă vă imbolnăviți, oricum nimeni nu e responsabil. Eventual o să fiți certați pentru că nu v-ați dat seama că ați cumpărat un produs necorespunzator din punct de vedere organoleptic.

Comentarii

mica

17.05.2018 19:05

Grasă și îngălată, vând pormografie cu mine în cele mai jenante poziții de pe IP 86.125.68.185 Să nu mă mai întrețină părinții din pensia lor. Apropos, brânza e din pilda mea cu care am fătat plozi cu tați necunoscuți, prea beți să nu mă vadă frumoasă. 

Adauga comentariu