În Piața 1 Mai, RADP execută lucrări penale. Legea, doar pentru căței, nu și pentru marile dobitoace

Comentarii

Cineva

25.07.2016 12:03

De ce nu scrieti un articol despre banda speciala din Pta Stefan cel Mare, articol in care sa aratati ca autovehiculele de pe str Traian Mosoiu au obligatia conform legii sa circule pe banda respectiva? Eu intotdeauna virez dreapta si circul numai pe banda speciala fiindca respect legislatia rutiera.

Dragoș

25.07.2016 17:39

Din păcate cei care trebuie să supravegheze respectarea legii sunt mână în mână cu incompetenții care își bat joc de noi. Concret, acum câteva luni a fost o lucrare de la EON lângă teatru, cu o groapă astupată aproximativ cu pietriș, și lăsată așa câteva zile, nesemnalizată. La reclamația ce am făcut-o poliției rutiere au dat-o pe lângă subiect, cum că Eon aveau autorizație de spargere, și că după câteva zile au asfaltat. Dar problema reală era dece au lăsat groapa aia nesemnalizată (asta pt poliția rutieră), respectiv de ce trebuie să treacă câteva zile până se asfaltează (pr primărie).

Popas Gheorghe

25.07.2016 21:26

ADMIN: asa ne plac ăia care se cred deștepți nevoie mare și se apucă să mănânce cu superioritate comentarii pe la noi. Lucrarea NU este de EonGaz. Și chiar dacă ar fi făcută de EonGaz (am întrebat și ni s-a răspuns care sunt autorii), subiectul nu este cine a făcut lucrarea, ci că aceasta nu respectă Codul Penal. Așa că, mai întâi încercați să vă folosiți creierul acela mic care se crede mare citind materialul, apoi să veniți cu judecăți de valoare.

Adauga comentariu