Petru Șușca, managerul Spitalului Județean Cluj, confirmat pozitiv cu COVID-19

Managerul Spitalului Județean Cluj Petru Șușca a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Acesta este asimptomatic și s-a testat la cerere. 

”A fost confirmat pozitiv cu COVID-19. E acasa, asimptomatic. S-a facut ancheta epidemiologica interna. Nimeni din echipa nu s-a imbolnavit”, a declarat pentru Ziar de Cluj, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu susține însă că managerul nu ar fi purtat mască ceea ce înseamnă că ar fi putut îmbolnăvi și alte persoane. 

”Domnul Șușca nu purta mască și directorul medical Adela Golea nu i-a atras atenția, nu a avut curajul. De la cine s-a infectat și pe cine a infectat Șușca nu se știe pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică deoarece este condus de același Moisescu care a acoperit afacerile murdare ale lui Lucan, care, apropo, bravo DIICOT și DNA, traficantul de organe e liber și bogat...Îi dorim sănătate domnului Șușca pentru că are de dat explicații în mai multe dosare penale și în 17 decembrie îi mai pregătesc o surpriză, tot la DNA.Ar fi păcat să îl prindă pușcăria slăbit”, susține deputatul Emanuel Ungureanu. 

Nu este primul caz de COVID-19 de la Spitalul Județean. Acolo a existat un focar de infecție în zona administrativă, 12 persoane fiind confirmate pozitiv cu COVID-19. Cazuri de coronavirus au apărut recent și la secția ATI a Spitalului Municipal Clujana, cu doar puțin timp înainte ca aceasta să primească bolnavii COVID-19.

Adauga comentariu