Petre Șușca, despre demiterea sa: „Sunt mai mult decât convins că acest Deputat care a plecat de la Cluj la Buzău este în spatele acestei mârșavii”

Petre Șușca a fost demis din funcția de manager al Spitalului Județean Cluj de către ministrul USR Plus, Vlad Voiculescu. Șușca a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că este convins că în spatele acestei demisii se află deputatul Emanuel Ungureanu. 

"Sunt mai mult decât convins că acest Deputat care a plecat de la Cluj la Buzău este în spatele acestei mârșavii", a spus Șușcă, făcând referire la deputatul USR Emanuel Ungureanu, potrivit antena3.ro.

Petre Șușca susține că nu a fost informat auspra motivelor pentru care a fost demis, dar că ordinul prin care a fost numit un nou manager este dinaintea referetului prin care a fost demis,

„În data de 23 decembrie, domnul Ministru Nelu Tătaru a semnat un Ordin de Ministru prin care m-a numit în funcția de Manager Interimar pe o perioada de 6 luni. În dată de 4 ianuarie, Domnul Voiculescu m-a revocat din funcție printr-un Ordin de Ministru care are la baza un referat din 6 ianuarie. Ordinul de Ministru prin care a fost numit un nou manager este dinaintea referatului prin care am fost demis. Întrebat dacă a primit vreo explicație pentru această schimbare, acesta a spus că nu ii s-au comunicat motivele pentru care a fost demis. Mai mult decât atât, la o jumătate de ora, au schimbat și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean." a povestit Petru Șușcă, sâmbătă, la Antena 3.

Deputatul Emanuel Ungureanu i-a cerut în repetate rânduri demisia managerului Spitalului Județean, astfel că nu ar fi deloc surorinzător ca Vlad Voiculescu să fi răspuns unei solicitări venite din partea colegului său de partid. 

Emanuel Ungureanu a reacționat pe pagina sa de facebook cu privire la aceste acuzații, El susține că fostul manager al Spitalului Județean Cluj „stie că urmează să ajungem la contractele încheiate de Spitalul Județean Cluj sub semnătura lui în ultimii 7 ani. Vom ajunge și la contractele de publicitate...Și la proiectul pe fonduri europene Imogen. Și nu în cele din urmă vom trimite documentele la procurorii anticorupție”.

„Șușca este doar unul dintre managerii incompetenți despre care am vorbit fără pauză în ultimii ani și care au fost ținuți în brațe de partidele care au condus România timp de 30 de ani. Interesant este că vechii pedeliști au început să-l atace pe premierul Câțu și pe noul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, în timpul guvernării PSD "băsiștii"au fost muți ca peștii... E război, nu numai împotriva coronavirusului, ci unul mai aprig, împotriva unor structuri de tip mafiot care au jefuit România 30 de ani și au făcut praf sistemul sanitar. Pentru cei cărora le este dor de managerul Șușca îi invit să revadă filmarea realizată de mine cu șobolanii din Spitalul Județean Cluj, condus de Șușca, Secția de Neurologie. Imaginile sunt din luna august 2020, într-o clădire ce se află la 400 de metri de Primăria Cluj-Napoca”, potrivit lui Emanuel Ungureanu.

 

Adauga comentariu