Peste cartierul Gheorgheni s-a lăsat iarna paraginii și a mizeriei!

Toamna se numără roadele muncii administrației clujene! În cartierul Gheorgheni, rezultatele nemuncii de peste an se văd mai pregnant acum, când, printre frunzele uscate, au început să răsară gunoaiele, primele semne ale iernii unei municipalități înghețate în birouri și în declarații pompoase, ale unei primării fără vreun contact real cu viața urbei.

O plimbare prin cartierul Gheorgheni scoate la iveală o zonă plină de mizerii, cu un aer dărăpănat, de oraș părăsit de cei aleși să-l gospodărească.

Ziduri sparte, tomberoane de gunoi murdare și deșeuri menajere pot fi întâlnite la tot pasul:

Oamenii aruncă în spațiile încă verzi vrute și nevrute, de la mici gunoaie, până la paturi și saltele:

Frunzele căzute stau adunate în maldăre imense, neridicate de nimeni. Cine să le ridice?!

Hârtiile și ambalajele se întâlnesc peste tot, semn și al nesimțirii locatarilor și trecătorilor din zonă:

Pe lângă băncile amplasate de Primărie au rămas semnele drojderilor care își fac veacul aici: peturi de bere și mucuri de țigară!

Fiecare boschet, cu sticla lui de băutură!

Garajele comuniste, locurile de joacă pentru copii și zidurile blocurilor au devenit loc de amuzament pentru vandalii care au înțesat cu mâzgăleli întreg cartierul!

Tomberoanele de gunoi le-au întors spatele clujenilor sau au devenit chiar invizibile:

Vârstnicii se odihnesc pe bănci septuagenare:

Trotuarele sunt sparte de intemperii și de nepăsare:

Vechile chioșcuri de ziare mai spun doar povestea unor vremuri demult apuse și ne oferă știrea că orașul este lăsat în paragină:

Iar imaginea aceasta dezolantă este una reprezentativă pentru toate cartierele Clujului. Un Cluj strălucitor doar în vorbele primarului, o fantomă a ceea ce ar putea să fie!

Comentarii

antonescu ion

13.11.2016 12:00

Asigur pe cititori ca autorul a selectat pozele afisindu-le pe cele mai frumoase. Vreti imagini, pe viu? Treceti pe Aleea Rsinari, linga P-ța HERMES si va ve-ți crucii.

clujean

13.11.2016 14:05

cand credeam ca pot fi mai putin cretin, mi-am dat seama ca pot fi si idiot. asa ca am comentat ca un idiot ceva ce nici nu-mi dau seama ce poate sa fie.

Nicu

14.11.2016 06:32

Te rog nu te mai "baga in seama " si aici, ai infectat toate publicatiile clujene on-line cu comenturile tale idioate si respingatoare. Vezi-ti de tratamente si de Boc al tau!

Liviu_Pulexa

14.11.2016 16:47

e ceea ce tin in gura si lustruiesc cu limba. si ca fetele cuminti inghit, nu scuip.

patrascu daniel

13.11.2016 20:38

DA, multi nesimtiti arunca tot felul de gunoaie in Cluj, la tot locul. Am vazut si pe Horea cum au luat deseurile cei de la Primarie si politia locala. Da numai dupa amenda! Pacat ca asta a ramas singura solutie pentru nesimtiti...

patrascu daniel

13.11.2016 22:02

clujeni nesimtiti!  politia pe ei

Adauga comentariu