Peste 6.000 de genti si accesorii la Expo bag, in Iulius Mall

Primul targ din tara dedicae in exclusivitate gentilor si accesoriilor este deschis pentru clujeni la parterul mall-ului pana sambata, 29 noiembrie.

Se apropie luna cadourilor, asa ca Bag Expo a pregatit o editie speciala, prin care ofera o gama foarte diversificata de genti si accesorii. Pentru ca doamnele si domnisoarele nu se multumesc cu o singura poseta, targul este platforma ideala pentru a gasi modele pe gustul lor, clasice sau moderne, din cele peste 6.000 de exemplare expuse. Articolele Bag Expo sunt de ocalitate superioara, din piele naturala, piele ecologica, denim, materiale textile saublanuri. Piesele se remarca prin paleta variata de culori, forme si texturi, fiind realizate dupatendintele actuale. La acesta editie, vedete sunt gentile de sezon, in stil polar.

Bag Expo este locul in care fiecare isi gaseste geanta care i se potriveste, indiferent de gen, varsta sau ocazie. Pentru garderoba proprie sau pentru a le oferi cadou, clientii Iulius Mall Cluj vor gasi aici plicuri elegante, genti casual sau sport, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsaci, borsete, genti pentru laptop, portofele, curele si multe alte articole. Printre ele se remarca gentile si portofelele din piele de piton, adevarate piese de colectie,realizate manual. Cei care prefera unicitatea, pot alege articole in productie mica, handmade, crosetate, impletite, cu aplicatii, motive etno, cusaturi si alte detalii remarcabile. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse in Romania, Italia, Franta, Germania, Ucraina, India si Polonia.  

Adauga comentariu