Peste 25 de sancțiuni contravenționale în prima zi de Untold. Suntem curioși cum va arăta raportul după nesimțirea de a doua zi

Forțele de ordine au prezentat raportul după prima zi de Festival Untold. Nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică, au anunțat autoritățile.

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9550 lei și au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale 270 de persoane au primit îngrijiri punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecțiunile înregistrate au fiind remediate pe loc.

După ce Ziar de Cluj a atras atenția că ISU Cluj, acești bravi salvatori de pisici pe social media, tac mâlc atunci când e vorba de incidente la UNTOLD, au raportat și acest incident ca fiind unul minor.

 

Adauga comentariu