Peste 200.000 de clujeni au sarbatorit week-endul promotiilor la Iulius Mall

In acest an, Iulius Mall Cluj a sarbatorit  Black Friday cu un program „All Inclusive”. Promotiile si distractia nu au tinut doar o zi, ci intreg week-end-ul, asa incat peste 200.000 de clujeni au raspuns invitatiei de a petrece un sfarsit de saptamana cu shopping, prezentari de moda stylish, premii cool, jocuri de lumini, proiectie 3D si muzica live.

In week-end-ul dedicat ofertelor irezistibile, peste 200.000 de persoane au trecut pragul Iulius Mall Cluj, in cautarea distractiei. Si au gasit tot ce isi doreau, petrecand pana tarziu. Startul a fost dat vineri, pe 21 noiembrie 2014, cand invitati la cumparaturi au fost Connect-R si membrii trupei Holograf. Spectacolele artistilor in voga au condimentat pauzele de la shopping cu hituri indragite, fredonate de toti iubitorii de muzica. De altfel, intreaga seara a fost ritmata, pe scena urcand si artisti locali, precum Trupa lu’ Bunu, The Beatalls (tribute band) si Maria Alexievici & The Groovebert Band. Din gasca de distractie nu a lipsit nici carismaticul prezentator Mihai Morar, gazda pusa pe sotii.

Trei cumparatori norocosi au urcat pe scena, pentru a primi cele mai in voga gadget-uri. Dana Nicoleta Krisan, Stefan Scurtu si Andrei Martiniuc sunt castigatorii carora sesiunile de shopping le-au adus un premiu fabulos - iPhone 6.

Magazinele si-au intampinat clientii cu promotii de pana la 70%, oferindu-le prilejul de a-si completa garderoba de sezon cu cele mai trendy tinute, dar si sa aleaga articole decorative si servicii cu discounturi de nerefuzat. Pentru ispiratie, pasionatii de shopping au aflat care sunt noile tendinte din „Dress Code”, prezentare oferita de D'S Damat, Gaastra, Giorgal, London Tailors, Otter, Salon Maria, Steilmann si Tommy Hilfiger. Nonconformistii au admirat si„must have-urile” urbane de la tinerii designeri Oana Lupas, Teodora Visinescu, Astrid Tirlea, Iuliana Paslaru, Andreea Andras si Constantin Babeanu & Renata Rakossy, in defilarea „Best of Black”, animata de ritmurile DJ Blanilla.

Spectacolul de Black Friday a inclus si o inedita proiectie luminoasa reactiva, „Visual Skin”. Oexplozie de lumini, culoare si ritmuri a fost rezultatul videomapping-ului 3D, acompaniat deEdi Gavril si Soso Frisan. Clujenii au avut parte si de un alt moment inedit, atunci cand s-au intalnit cu moldovenii, printr-o legatura video directa cu Iulius Mall Iasi, pentru a impartasi distractia.

Adauga comentariu