Peste 2.000 de bilete pentru spectacolul Lord of the Dance

Fanii celebrilor dansatori ai trupei Lord of The Dance pot deja sa isi achizitioneze bilete pentru spectacolul care va avea loc la Cluj in 12 martie.

Artistii se vor afla pentru a doua oara la Cluj. De aceasta data, evenimentul este organizat de Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania (TIMAF) si va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” incepand cu ora 20.

„S-au pus in vanzare peste 2.000 de bilete, cu preturi intre 100 si 350 de lei”, a precizat Mihaela Trombitas, reprezentanta TIMAF.

Mai exact, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 si 350 de lei. Cei interesati pot sa isi achizitioneze biletele de la standul din Iulius Mall, de la standul din hipermarketul Cora, din magazinele Germanos si InMedio, dar si de la Posta Romana. De asemenea, biletele pot fi comandate si online de pe bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si myticket.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

 

„Aflati in turneu national, irlandezii care dau viata povestii puse in scena de insusi Michael Flatley, vor face o noua oprire in Inima Transilvaniei pentru un show de exceptie in cadrul TiMAF. Spectacolul de sunet si imagine cunoscut in intreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezinta defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine si rau. In prezent, spectacolul ofera senzatii unice si fura ochii spectatorilor cu precizia dansatorilor si cu o combinatie exceptionala de dans, muzica, lumini si elemente pirotehnice. Pe langa aceste detalii, „Lord of The Dance” este un spectacol care de mai bine de 11 ani a reusit sa isi mentina titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume”, precizeaza organizatorii.

Potrivit organizatorilor de la Bucuresti, firma Project Events, ar putea fi ultimele spectacole din cariera Lord of The Dance, pentru ca trupa ar fi anuntat ca se retrage pentru o perioada nedeterminata.

Foto: reocities.com

Adauga comentariu