Afacerea zilei

Perla Revelionului 2014 e la Cluj

A inceput sezonul… rezervarilor pentru Anul Nou! Toata lumea e in cautarea celei mai grozave petreceri in noaptea dintre ani. Nu e suficient sa aiba potential de super distractie, cu mancare, bautura si muzica buna, ci trebuie sa fie si accesibila ca pret. Iar locuri care sa le ofere pe toate “la cheie” sunt foarte putine in toata tara.

Din fericire, in Cluj-Napoca exista un asemenea loc: Restaurant Perla, situat pe strada Louis Pasteur nr. 56. Aici, costul fericirii de Revelion este de DOAR 200 de lei de persoana. Iar daca nu mai aveti rabdare pana pe 31 decembrie, puteti sarbatori si in avans, avand in vedere ca la Restaurant Perla se organizeaza si mese si microrevelioane, pornind de la NUMAI 40 de lei de persoana.

Revenind la noaptea dintre ani, distractia, care va incepe la ora 21.00, se anunta a fi pe cinste: cu tombola, invitati speciali si multe alte surprize! Iar MENIUL este pe masura: 12 feluri de aperitive, 3 feluri principale, desert, plus ciorba “de final”, toate insotite de un cel mai rafinate sortimente de bautura- de la whiskey si cognac, la vermouth si cocktailuri variate.

Informatii si rezervari se pot face la numerele de telefon: 0752 540 639 si 0748 450 777, sau folosind oricare din datele de contact de mai jos:

Restaurant Perla
Cluj-Napoca, Strada Louis Pasteur, Nr. 56
www.perla-restaurant.ro
Email: contact@perla-restaurant.ro
Facebook: RestaurantPerlaCluj

MENIU REVELION 2014 RESTAURANT PERLA

Aperitiv:

  • Cosulet cu ciuperci
  • Rulada de curcan cu smochine si caise
  • Rulada de cas mosaic
  • Rulada de spanac cu jambon
  • Frigaruie cu mozzarella si rosii cherry
  • Chiftelute
  • Crochete in susan
  • Bulete de cascaval
  • Miniecler cu salata de beuf
  • Sunculita cu hrean
  • Tartina cu icre si somon fume
  • Masline

Gustare calda:

  • Pastrav in malai cu simfonie de legume

Preparat de baza:

  • Piept de curcan cu legume
  • Rulou “Perla” cu bacon
  • Cartofi cu rozmarin
  • Baby carrots
  • Salata de muraturi asortate

Desert:

  • Prajitura casei (tort cu iaurt)

Gustare finala:

  • Ciorba acra de curcan

Open BAR:

  • Whiskey Jack Daniels/ Ballantine’s
  • Cognac Jidvei
  • Vodka Finlandia
  • Digestiv Jagermeister
  • Bailey’s
  • Bere Heineken, Ciuc Radler
  • Vin rosu/alb demisec Murfatlar
  • Tuica de prune
  • Vermouth alb/rosu
  • Cafea
  • Energizant
  • Suc: gama Cola, necarbogazos
  • Apa plata, minerala
  • Cocktailuri cu/fara alcool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *