Peripetii cu pisici la Cluj. Noi probleme pentru Lady Cat, prima cafenea cu "specific felin" din Cluj!

Comentarii

cornel

16.06.2016 12:20

Da, clujenii nu sunt mari amatori de cafea cu par de pisica. Foarte trist. ADMIN: foarte trist că puneți problema așa. Bănuim că în copilărie chinuiați animale, iar acum vă chinuiți familia. Exact așa sună comentariul pe care l-ați făcut.

cornel

16.06.2016 13:14

Nu chinuiam si nu chinui pe nimeni, doar ca locul animalelor de companie nu e in cafenele si restaurante. Numarul mic de clienti ai Lady Cat pare sa indice ca nu-s singurul care crede asta. ADMIN: nu v-a invitat nimeni in acel local sau in unele similare, asa ca parerea dumneavoastra este doar a unuia lipsit de empatie, aflat in treaba cu un comentariu care il arata in toata splendoarea lui de ins dispus sa arunce gratuit o rautate uitandu-se in blidul altuia, nu in al lui personal. 

@admin

16.06.2016 23:40

ADMIN: ce mă distrează este momentul în care fiecare bou își dă mugetul pe față. La început vine și împunge nițel cu cornul la poarta nouă, să vadă dacă îi merge, apoi încearcă o balegă zdravănă căreia îi zice comentariu. Iar când primește una peste belciug, are impresia că poate comenta orice schimbându-și identitatea de bou anonim. Dar, boul, tot bou. Revin  și spun: lipsa de empatie este o boală contactată în tinerețe din lipsă de dragoste maternă și paternă. Nu iubiți animalele din cauza faptului că vă primeați numai șuturi în cur ca și copil de la toți - iar când plecați bâzâind acasă, vă dădea și tăicuțul peste ceafă una că nu sunteți "bărbat" și îl făceați de rușine. Așa că vă răzbunați pe necuvântătoare.

@adminul care p...

17.06.2016 11:13

ADMIN: Până nu de mult am fost sigur că prostia nu este molipsitoare. Ca tot omul, am crezut că prostia se moștenește sau se “învață” după exersări multiple. Încet, dar sigur încep să cred că trăim în mijlocul unei epidemi grave de prostie. Iar tu ești printre pacienții zero.

Daud

17.06.2016 05:58

Dl Cornel,cafeneaua este pentru a uni,a sensibiliza iubitorii de animale si a ajuta animalele inocente care sunt pe strada!Până la urma este si vina noastră faptul că sunt acolo!Cafeaua plătită de Dvs nu se contorizează,daca aveți amabilitatea să acceptați o invitație de la mine,va ofer eu una garantat igienică si daca nivelul Dvs rigid de empatie se va modifica un pic sunt happy!. ADMIN: nu aveți cu cine, vă garantez. Pentru că socialistul nu-i înzestrat cu aparatul dintre urechi și nu poate nuanța, merge pe una dintre cele doua variante clasice pentru idioți: ori nu are nicio reacție, ori interzice tot.

Adauga comentariu