Percheziții la Apahida. Polițiștii de la Huedin au depistat un hoț de electronice / Prejudiciul a fost recuperat

Polițiștii de la Investigații Criminale Huedin au depistat un hoț din Apahida, Andrei Moldovan, tânăr aflat și în atenția polițiștilor clujeni, care a sustras un laptop dintr-un centru comercial din Huedin. Sursele Ziar de Cluj susțin că infractorul a știut cum să se ferească de camerele de supraveghere, profitând și de faptul că purtarea măștii este obligatorie. Cu toate acestea, anchetatorii au extins cercetările pe camerele din oraș și într-un final, dat fiind că hoțul folosea o mașină cu numere false, l-au indentificat.

„În cursul zilei, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr din comuna Apahida, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială situată în orașul Huedin.

Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că la data de 15.03.2021, în jurul orei 12.30, cel în cauză ar fi sustras din interiorul societății aparatură electronică, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.199 de lei.

În urma percheziției, aparatura sustrasă a fost identificată, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, în cauză cercetările polițiștilor fiind extinse pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu numere false și conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, arată cei de la IPJ Cluj. 

Adauga comentariu