Pentru a nu mai fi Retold, mii de festivalieri o vor pe Floricica Dansatoarea la Untold!

După ce festivalierii au fost dezamăgiți de „primele 7 superstaruri” anunțate de organizatorii Untold pentru ediția din 2017 („Reluarea vieții de festival. Mai schimbați artiștii! Aceleași stele, alți bani! Cum te numești Untold, când tu spui aceeași poveste de 3 ani?”, au scris tinerii pe Facebook), acum mii de festivalieri au venit cu o propunere inedită pentru îmbogățirea și diversificarea repertoriului Untold: „O vrem pe Floricica Dansatoarea la Untold!”

Această inițiativă a strâns deja pe pagina dedicată de Facebook peste 11 000 de adeziuni (8,4 mii interesați, 2,9 mii vor participa). 

„O vrem pe Floricica Dansatoarea la Untold pentru că ea are mulți fani! Vrem să își dezvăluie talentele ascunse și în Cluj-Napoca, nu doar în fața Palatului Cotroceni”, scriu cei care cer prin intermediul rețelei de socializare acest  superstar în line-up-ul oficial Untold. 

„Chiar am de gând să mă duc doar dacă vine Floricica”, „așa-i că mergem, nu?Forța Flori Dansatoarea”, „bă, io îl vreau și pe Dragnea”, „apar și primele colaborări internaționale! Floricica The Dancer feat. Era Istrafi - Orice om are dreptul la BonBon” sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina evenimentului. 

Floricica are deja și un clip video pentru piesa „Rușine”, varianta de club, doar un mic teaser pentru viitoarea prestație de la Untold:

Foto: Facebook; Video: YouTube

Adauga comentariu