Pentru a doua oară, în decurs de numai două luni, Dacian Cioloș minte de îngheață presa

Nici nu s-au liniștit bine biții netului de când Dacian Cioloș îi mințea cu nerușinare pe jurnaliștii de la Gazeta de Cluj cu privire la trecutul său de "pionier" și "utecist" al formațiunii șovin-extremiste “Vatra Românească”, că recidivează ca un adevărat bărbătuș de stat, nu răspunzând întrebărilor jurnalistului Liviu Alexa, adresate pe sms (deci nu avea cum să le rateze), ci mințind securistic, prin omisiune pe Facebook, să îl preia în interes propagandistic cei de la Unitatea Militară Mass Media (gen g4media.ro).

Pe scurt, Dacian Cioloș a fost întrebat cu privire la cele scrise în material prin sms – și, ca o paranteză pentru halitorii de deontologie de la UM Mass Media, acest lucru este specificat expres în materialul de presă. Dacă nu sunt analfabeți funcționali, cum Cioloș este unul educațional și moral (din câte se pare), citiți și dați-vă palme, așa ca Emil Bobu:

Sa va mai spunem ca i-am adresat lui Dacian Julien Ciolos, prin sms, rugamintea de a ne comenta putin despre aceasta intalnire. Speram sa nu minta ca si in cazul Gazetei de Cluj, cand, cu nerusinare, si-a renegat trecutul de pioner al organizatiei extremiste Vatra Romaneasca.

Deci, contrar a ceea ce, mințind, afirmă - să fie preluat ad-hominem de către UM Mass Media,

”Dar ce contează adevărul sau bunul-simț? Scrie o publicație cvasianonimă că mă întâlnesc cu Coldea – așa trebuie să fie. Trec două zile în care minciuna este plimbată de „analiști“ aserviți pe la diverse emisiuni TV. Aceeași știre este publicată, pe urmă, în presa centrală, care „uită“ să verifice dacă informația nu este cumva o dezinformare, o minciună lansată de cei care se plâng că sunt asupriți de Statul Paralel. Abia apoi mi se oferă „dreptul“ de a comenta afirmații care nu au fost verificate cu mine înainte de a fi publicate”, a precizat Cioloș,

individului care se vrea președintele României i s-a oferit șansa de a-și dovedi bunul simț și de a spune adevărul. Dar a ales să o dea cotită fix ca și în cazul Gazeta.

CITEȘTE: Naționalistul securist vopsit în tehnocrat. Dacian Cioloș a fost președintele PUNR Tineret și vicepreședinte al Junimii Uniunea Vatra Românească

Și atunci i s-a dat ocazia să răspundă la niște întrebări, dar și atunci a ales să mintă fără să-i tresară bunul simț.

PS: G4 Media preia alegațiile unuia care a mințit public de două ori în ultimele două luni sub un titlu care le dă fix peste bot: cică, bietul Cioloș a fost acuzat de presa care “uită” să verifice. Dar nu cumva, în materialul vostru chiar voi ați uitat să verificați ce anume a scris jurnalistul Liviu Alexa (fără între ghilimele, că nu decideți voi cine este jurnalist și cine nu)? Nu voi ați însăilat, pornind de la minciuna prin omisiune a lui Cioloș (că nu a fost întrebat, că nu s-a verificat informația – când fix asta s-a încercat, dar el nu a vrut să răspundă crezând că nimeni nu va mai discuta despre subiectul și a stat ascuns, ca struțul cu capul în nisip), o mizerie de atac la persoană folosind alte însăilări de la alți colegi de Unitate Militară? Ba fix asta ați făcut.

Iar când mai vreți să vorbim despre deontologie jurnalistică, doar puneți mânuța pe telefon și sunați. Poate ne amintim, împreună cu Tăpălagă, că încă nu și-a cerut scuze de la cei de la Gazeta pentru toate mizeriile vomitate în presă, mizerii servite de către procurorii DIICOT, a căror goarnă a fost, FĂRĂ SĂ VERIFICE, deși a trecut un an de când jurnașiștii AU FOST ACHITAȚI. Deși, cu complicitatea lui de presar și a altora care acum se dau deontologi, acești jurnaliști au fost târâți în justiție și puși pe drumuri 11 ani. Și ne mai amintim și cum s-a făcut transferul de la Cluj la București al mamei copilului său (că nu știu dacă s-au oficiat între timp), fix pe vremea în care el era consilierul Monicăi Macovei. În interesul Justiției, nu?

Până atunci, luăm cu lămâie presă în interesul Noii Securități!

Adauga comentariu