Pentru cine bat clopotele lui Ionuț Rusu la Polivalentă?

Noi, în Ziar de Cluj am scris și răscris despre golăniile lui Ionuț Rusu, lipitorul de afișe al lui Emil Boc, plantat în sinecură la Polivalentă.

Am scris despre măgăriile făcute de Ionuț Rusu, inclusiv despre ultimele abuzuri în achiziții (minus chestia cu băuturile), citând corect sursa, respectiv stiridecluj.ro - așa se face corect, deontologic, profesionist.

Azi G4Media, reîncălzește ciorba cu Ionuț Rusu și achizițiile sale. Nu citează stiridecluj.ro, ci ipotetice ”surse G4Media”. Dar, către final, dă un link la telekom sport, care dă link la Monitorul de Cluj cu privire la subiectul în care Ionuț Rusu și-a bătut un angajat. Subiect de care îmi aduc aminte că a fost EXCLUSIVITATE a NCN. Cam așa funcționează boschetarii de presă care-și pasează unii altora exclusivitățile altora numai ca să nu citeze odiosul Ziar de Cluj! Apoi, când le atragi atenția că sunt doar niște funcționari constatatori de presă se supără.

Dar altceva ne frământă pe noi, la Ziar de Cluj, văzând că, dintr-o dată, lipitorul de afișe Ionuț Rusu devine vedetă de front-page pe site-urile măreților jurnaliști de Capitală (adică de mai bine de jumătate de deceniu ăsta a făcut mânării mult mai mari decât asta cu băuturile și cu hanoracele de lux, dar acum l-a descoperit și alde G4Media...):

1. cine i-a dat lui Șoica de la stiridecluj.ro facturile și chitanțele (da, băiatul acela necitat de G4Media)? Că e clar că a fost servit din interior;

2. cine din PNL Cluj vrea pe băț pielea lui Ionuț Rusu? Și de ce de abia acum?

3. cine s-a săturat de figurile cu muci în freză ale acestui golănaș? Și de ce abia acum?

Și, de fapt:

4. cui i se pregătește postul de la Polivalentă?

Adauga comentariu