Penibil! Spectacolul Kings on Ice s-a amânat pentru că gheața nu era pregătită. Mii de persoane, lăsate să aștepte în frig - VIDEO

Mii de persoane au așteptat peste o oră în frig să intre la spectacolul Kings on Ice programat în această seară de la ora 19:00 la Sala Polivalentă. Chiar dacă accesul trebuia să se facă începând cu ora 18:00, ușile au rămas închise, spectatorii fiind lăsați să aștepte în frig

Într-un final cei care s-au prezentat în fața oamenilor pentru a oferi explicații au fost artiștii Evgeni Plushenko și Edvin Marton. Organizatorii și reprezentanții Sălii Polivalente au preferat să se spele pe mâini, lăsându-i în mod rușinos pe artiști să ofere scuze și explicații. 

”Evenimentul Kings on Ice programat la ora 19 la Sala Polivalenta a fost amânat pe mâine. După ce ne-au ținut în frig pana la ora aceasta. Accesul fiind permis de la ora 18. Au spus ca nu este pregatita gheata. Nici macar nu au venit organizatorii sa vorbeasca, au trimis artiștii”, a transmis un cititor care dorea să participe la spectacol.

Doi artiști de talie internațională, Evgeni Plushenko, multiplu campion olimpic, mondial și european la patinaj artistic și Edvin Marton violonistul care cântă la o vioară Stradivarius, alături de alți 20 de artiști, au fost puși într-o ipostază penibilă. Deși se știa de mult timp de acest eveniment cei de la Sala Polivalentă nu au fost capabili să pregătească gheața la timp, astfel încât să fie pregătită pentru acest spectacol. 

Chiar dacă greșeala a fost a organizatorilor și a Sălii Polivalente, tot artiștii au fost cei care au oferit explicații spectatorilor ținuți în frig mai mult de o oră. Spectacolul a fost amânat pentru mâine ora 09:30. Pentru clujeni acest lucru poate să nu fie un inconvenient, însă acest eveniment este de ineteres pentru persoane din alte orașe care acum trebuie să își caute o cazare, deoarece spectacolul va avea loc mâine dimineață.

”Noi suntem aici, dar gheața nu este pregătită pentru a putea patina pe ea astăzi. Ne pare foarte rău. Noi suntem pregătiți, iar spectacolul va avea loc mâine dimineața la ora 09:30”, este mesajul transmis de artiști.

Rușine, Ionuț Rusu, pentru că Sala Polivalentă pe care atât de mult o lauzi, nu a fost capabilă să organizeze timp de luni de zile un astfel de eveniment.

Organizatorii dau vina pe firma din Ugaria care trebuia să pregătească gheața, chiar dacă evenimentul a fost anunțat din luna mai.

”Din cauza întârzierii realizării patinoarului, de către firma de producție din Ungaria, am fost nevoiți să amânăm spectacolul KINGS on ICE Cluj-Napoca, în data de 8 decembrie, la ora 9:30. Accesul se va putea face începând cu ora 8:30.
Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat”, este mesajul organizatorilor.

Între timp, cei care și-au cumpărat bilete așteaptă să afle de la organizatori cum pot să își recupereze banii, deoarece sunt persoane care nu mai doresc sau nu mai pot să participe la spectacolul de mâine.

Adauga comentariu