Penelistul Alin Tișe a plecat în vacanță în Dubai ca să se implice mai bine în europarlamentare și în lupta anti-PSD

Alin Tișe este președintele Consiliului Județean Cluj, finul lui Boc, și ipocritul moral care a anunțat că alocă 100.000 de lei din banii Consiliului Județean pentru renovarea Notre Dame, în timp ce drumurile din județ sunt praf, în timp ce clădirile monument istoric din județ sunt praf, în timp ce groapa ecologică de gunoi e praf, în timp ce strategia de turism a județului e praf.

Alin Tișe trăiește vremuri frumoase, din calitatea unică de ales al poporului, dar și de milionar, proprietar al unui bloc turn cu țîșpe etaje, pentru care o firmă de IT plăteste zeci de mii de euro chirie, lunar.

Din această postură, după ce-a rezolvat toate problemele județului, Alin Tișe s-a gândit să se implice profund în munca pentru alegerile europarlamentare și să îi sprijine pe colegii săi clujeni, Rareș Bogdan și Daniel Buda.

Și atât de mult s-a implicat încât, ca să poată duce lupta antipesedistă cât mai bine și să sprijine PNL-ul condus de Ludovic Orban, din care face și el parte, Alin Tișe s-a implicat profund în scaunul unui avion cu destinația Dubai, de unde, de la înălțimea unui hotel luxos, va transpira și se va sacrifica pentru PNL. 

Altfel duci lupta politică când în dreapta ai paloșul unui pahar cu Moet și în stânga ai un trabuc scump din care pufăi îngrijorat.

Vestea ne-a parvenit de la un călător pesedist nenorocit, care, cu ură socialistă, ne-a declarat că domnul Alin Tișe era însoțit și de unul dintre cei mai bogați avocați clujeni, Claudiu Brehar, întâmplător cu contracte juridice în trecut la mai multe regii și societăți deținute de Consiliul Județean.

Lasă, bre, să transpire boul de Ludovic Orban și prostul de Rareș Bogdan prin Teleorman, adevărata campanie electorală se face pe silent, ca Tișe.

 

Adauga comentariu