Pedofili clujeni: au molestat 7 copii, iar un copil de 11 ani, transformat în „partener de viață” al agresorului

Doi bărbați de 35 și 49 de ani din Cluj-Napoca au fost condamnați, într-o primă instanță, la 7, respectiv, 11 ani de închisoare, după ce timp de doi ani au molestat șapte copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Condamnările au fost contestate atât de agresori, cât și de procurori, procesul urmând să fie reluat, în calea de atac, pe 5 mai, potrivit libertatea.ro

Un complex comercial din Cluj-Napoca a fost scena unor orori sexuale timp de doi ani, fără ca nimeni să bănuiască. Doi angajați care se ocupau cu manipularea cărucioarelor acostau copiii pe care îi observau nesupravegheați îi ademeneau cu bani și dulciuri pentru ca, în final, să-i abuzeze sexual.  Cei doi agresori, în vârstă de 35 și 49 de ani, se află în arest preventiv din luna mai, anul trecut. Ancheta procurorilor a fost declanșată după ce unul dintre copii, un băiat de 11 ani, a dispărut de la locuința bunicii.

Bărbații exercitau actele sexuale împotriva copiilor în zone retrase ale complexului comercial (scări interioare, zona depozitelor etc). Unul dintre ei a improvizat „un culcuș”  în zona unei scări de urgență, unde își ducea victimele. Acolo încuraja copiii să privească materiale pornografice, iar apoi îi îndemna să pună în practică ceea ce vedeau. Unele dintre victime au fost duse și la locuința unde agresorii trăiau alături de alți trei bărbați. 

Audiați ca martori, aceștia din urmă au observat comportamentul deviant al colegilor de apartament, care intrau în pat cu copii, însă niciunul nu i-a reclamat la Poliție, deși afirmau că erau scârbiți de ceea ce vedeau. 

În opinia judecătorilor, și în cazul de față, victimele celor doi agresori nu au avut reprezentarea a ceea ce fac. Copiilor le era rușine de ceea ce se întâmplă și-au ascuns anumite fapte.
 

 

Adauga comentariu