Pedagoga bătăușă de la Liceul pentru Deficienți de Auz, mutată pe altă funcție

În urma incidentului de duminică seara de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj, când o elevă de clasa a VII-a a fost bătută de pedagogă, a fost declanșată o anchetă.

Prima măsură luată de conducerea liceului a fost mutarea pedagogei pe o altă funcție. Deocamdată nu se știe pe ce funcție a fost transferată aceasta.

“Școala a făcut comisie de disciplină, pedagoga a fost mutată pe o altă funcție până la finalizarea anchetei și va răspunde pentru ceea ce a făcut”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Valentin Cuibus, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Cazul se află și în atenția Poliției. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au declarat că s-au autosesizat în urma articolului Ziar de Cluj. Cercetările sunt în desfășurare.

În acest moment, eleva bătută de pedagogă se află la Institutul de Medicină Legală, împreună cu părinții. În fotografiile făcute de elevi duminică noaptea se vede cum fata își ține un prosop pe cap, semn că loviturile primite de la cadrul didactic au fost puternice.

Citește și:

O elevă de la Liceul pentru Deficienți de Auz Cluj a fost bătută de pedagogă și amenințată cu moartea: “TE OMOR!, TE OMOR!”. Tinerii cazați la internat au fugit în stradă – FOTO și VIDEO

Comentarii

gino

11.06.2018 14:11
Asta este rezultatul angajarilor pe "pile"!

bianca

11.06.2018 18:01

@bianca, sau cum te-oi fi numind tu de fapt, ori ești o tâmpită, ori amică cu bătăușa îngrijitoare, ori chiar bătăușa. Nu mai insista cu comentarii tembele împotriva copilei bătute.

bianca

12.06.2018 03:39

Dupa cate tampenii mi-am permis sa incerc sa postez sunt o dancila satului. Imi cer scuze ca am incercat sa arunc pe copii vina pentru faptele pedagogei. Sunt prea cretinizata de la cati pumni am luat in cap de la parinti ca sa pricep ca educatia nu se face cu pumnul.

Adauga comentariu