Pe Șulea îl apucă hărnicia în plină epidemie de coronavirus: într-o săptămână asfaltează Răzoare, Valea Gârbăului și Crizantemelor

Primarul comunei Florești încearcă pe ultima sută de metri să rezolve probleme pe care nu a reușit în două mandate, doar doar mai reușește să câștige din nou alegerile. Fără sprijinul unui partid puternic precum PNL, Șulea va trebui să se bazeze doar pe forțele proprii.

Astfel, unul dintre proiectele solicitate intens de floreșteni este asfaltarea străzilor Răzoare, Valea Gârbăului și Crizantemelor. Șulea a anunțat că până la sfârșitul săptămânii toate străzile vor fi asfaltate. Nu putem să nu ne întrebăm dacă era atât de ușor, de ce nu s-a făcut mai repede?

”Asa cum am promis, ASFALTĂM ZONA RĂZOARE, VALEA GÂRBĂULUI, CRIZANTEMELOR. COMPLET! DE MÎINE, MARȚI!
Începând de mâine, marți 17 martie 2020, în cadrul Programului de modernizare străzi comunle se va trece la ASFALTAREA COMPLETĂ A ZONEI VALEA GÂRBĂULUI, RĂZOARE, CRIZANTEMELOR”, este mesajul transmis de Șulea.

MARȚI
De la DN1/Avram Iancu – Metro până la intersecția cu Răzoare

MIERCURI – JOI
Răzoare, Crizantemelor până la str Tăuțiului

VINERI
Str Valea Gârbăului, integral, de la Dn1/Avram Iancu până la intersecția cu Răzoare

După ce se va asfalta, se va trece la operațiunile de trasare a marcajelor rutiere și instalarea semnelor de circulație.

Adauga comentariu