Pe STRADA MORȚII conducătorii auto circulă în neștire: Pieton lovit pe Corneliu Coposu

Încă un pieton a avut de suferit pe Strada Morții, după cum mai este supranumită strada Corneliu Coposu, un adevărat pericol pentru pietoni.

Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 8.00, soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor informații furnizate de IPJ Cluj, un conducător auto ar fi accidentat un pieton, neacordându-i acestuia prioritate de trecere. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Corneliu Coposu figureaza in statisticile Politiei printre cele mai periculoase strazi din Cluj-Napoca din punct de vedere al numarului de accidente si al gravitatii acestora. In fiecare an, exista cel putin 9-10 accidente pe aceasta strada, din nefericire unele mortale.

Ziar de Cluj a scris în repetate rânduri despre lipsa semafoarelor din această zonă, despre pericolul la care sunt nevoiți să se supună pietonii pentru a traversa strada.

CITEȘTE ȘI"Strada Iadului" din Cluj-Napoca mai asteapta cel putin o jumatate de an pana la semaforizarea completa

infotraficjudcluj/facebook

Una dintre cele mai periculoase strazi din Cluj-Napoca are sase treceri de pietoni, din care doar doua sunt semaforizate in ciuda faptului ca periodic au loc accidente mortale in care oamenii sunt omorati chiar pe zebre. Desi cetatenii au facut nenumarate sesizari, reprezentantii Primariei dau mereu raspunsul standard: procedura este in lucru.

CITEȘTE ȘIUPDATE- Femeie spulberată pe o trecere de pietoni pe strada Corneliu Coposu. Coloana de mașini e până la gară - VIDEO

 

 

sursa featured image: infotraficjudcluj/facebook.com

Adauga comentariu