PE RATA ASTA DE INCIDENŢĂ A COVID-19, Clujul devine "capitala tenisului de masă". TOTUL NUMAI PENTRU FOAMEA DE IMAGINE A LUI EMIL BOC

INCIDENȚA în Cluj-Napoca a trecut de 6 cazuri la mia de locuitori! Școlile vor fi ÎNCHISE. se introduce CARANTINĂ de noapte pentru nevaccinați, iar primarul Emil Boc "se piaptănă" încurajându-i pe românii din echipa de tenis de masă a ţării care participă la Cluj-Napoca la Campionatul European de Tenis de Masă.

Sperăm că şi-a adus şi toba cu el.

„Cluj-Napoca este gazda unui nou eveniment sportiv european de anvergură: Campionatul European de Tenis de Masă, echipe, seniori. Competiția se desfășoară la Sala Polivalentă BTarena în perioada 28 septembrie - 3 octombrie, reunind la start 24 echipe feminine și 26 echipe masculine.

Evenimentul este sprijinit financiar de Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.

Echipa feminină a României va urmări să cucerească al treilea titlu european consecutiv, iar echipa masculină va încerca să profite de statutul de gazdă și să ajungă cât mai departe în fazele eliminatorii ale competiției. Le ținem pumnii strânși reprezentanților noștri! Hai România!!!”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.

Vorba unui clujean care a comentat sub postarea edilului: "Hai Romania în carantina de weekend!"

Deci la nici o lună de la cel mai mare festival se închide orașul. În doar 20 zile a crescut rata de incidență la 6 la mie.

Mulţumim, Emil Boc. La cât mai multe paranghelii şi să le cereţi scuze clujenilor care fie vor muri fizic în aceste zile, fie îşi vor vedea din nou afacerile ruinate. Numai că ai avut tu de băgat nişte bani în conturile plodului de sereist de Sebeş-Alba, Buta!

 

Adauga comentariu