Pe principiul “Cere și ți se va da”, cultele religioase au solicitat de la Primărie 9,5 milioane lei. Cine a primit cea mai mare sumă și cum vor fi cheltuiți banii?

Comentarii

Multpreafericit...

22.06.2017 18:39

Oare cati ani o Sa Mai subventionam capusele din Biserica...?
Nu au ajuns 2000 de ani in Care Biserica a cucerit noi teritorii si a masacrat milioane de oameni...?

Nu este de ajuns 2000 de ani in Care Biserica este scutita de Taxe si impozite...?

Cati ani mai trebuie Sa suportam aceste jigodii imbracate in sutane cusute cu fir de aur, Care Costa Peste 3000€ pe bucata....?

Cate paduri, cate terenuri si cati bani mai au nevoie inca Sa ne lasa in pace....?

unu'

23.06.2017 13:59

Scuze "Multpreafericit", dar d-ta ești bolnav. Rezultă dacă nu din conținutul, cât și din numărul comentariilor tale! Un om sănătos, logic, cuprindea într-un singur comentariu, ideile pertinente, în vreme ce d-ta ți-ai revărsat frustrările într-un baraj de inepții. D-le, fă-ți un bine, vezi un Doctor,

Multpreafericit...

22.06.2017 18:46

Aceste bani trebuie Sa mearga la copiii Care nu au Haine de scoala, la familiile Care nu isi permit Sa la puna un Sandwish in ghiozdan cand merg la scoala.

La redezvoltarea culturii romanesti, la pastrarea traditiilor romanesti, la ajutarea taraniilor Care nu au cum Sa isi cultive terenuriile agricole, la renovarea straziilor, si dezvoltarea turismului.

La reampadurirea muntiilor, la constructia scoliilor demolate de catre Biserica, in favoarea asa numitor lacase de cult, unde se acuma toti homosexualii si pedofilii din Biserica romana ortodoxa, si nu numai.

La constructia de adaposturi pentru cei Fara casa, la infiintarea sau Mai bine reformulat reanfintarea de locuri de munca pentru persoanele cu Handicap....samd.

Multpreafericit...

22.06.2017 18:50

Ce Le aratam turistilor.....?
Pedofilii, hoti si homosexuali in sutane de aur....?

Treziti-va din visul cu I$$u$ facatorul de minuni, I$$u$ a fost un Evreu Care a stiut Sa manipuleze oamenii acum 2000de ani, Care nu a facut altceva decat Sa ajunge Imperiul Roman din Iudeea.

Multpreafericit...

22.06.2017 18:53

O Sa ajungem Sa fim o tara plina de Catedrale si biserici, Fara spitale, cu o Nationen de idioti Care cred tot Ce aud la Biserica si la televizor.

O tara ca si Romania Care a avut totul, am ajuns Sa murim de foame, si Sa Mancam toate gunoaiele din Europa, si asta pentru ca BOR a ajuns Sa fie ceea Mai mare putere i. Stat.

Multpreafericit...

22.06.2017 19:01

Nu exista Dumnezeu, nu exista Divin, exista doar fortza gravitationala a Universului, si fuziunea elementelor din spatiu.

Nu mai aruncati banii la cineva Care te invata " Sa crezi, si Sa nu cercetezi"

A ajuns 2017 ani de prostire globala, puteti mana si cititi, nu credeti toate porcariile debitate de Biserica Romana Ortodoxa.

Nu mai aruncati banii la cersetorii din Biserica, si ei Pot Sa munceasca, si Sa plateasca Taxe ca si orice muritor de pe planeta.

Sunt la fel de sanatosi ca si orice Roman, Sa ma rog la cineva sacru nu am nevoie de 2.000.000 de Popi Multpreafericiti, cand copilul meu nu are Ce manca.

"La munca, nu la intins mana" domniilor Poppi Multpreafericiti.

Adauga comentariu