Pe Facebook, campania electorala pentru europarlamentare e la limita penibilului

Campania electorala e perioada in care catunele, satele, centrele de comuna, orasele si municipiile sunt luate cu asalt, la pas, de politicieni, in cautarea lor nestavilita de voturi. Se merge in piete, in targuri de animale, la serbari campenesti si hore in mijlocul orasului, unde e aglomeratia mai mare, unde candidatii zambesc si promit. Politicienii nu au uitat, insa, nici de site-urile de socializare, prin care informatia poate ajunge cat ai clipi la mii de potentiali votanti. Asa ca, in ultimele saptamani, paginile lor de Facebook s-au umplut de zambete, babute simpatice si candidati binevoitori. In incercarea lor de a parea cat mai deschisi si populari, candidatii s-au umplut, insa, si de penibil.  

Ziar de Cluj va prezinta fotografiile care i-au dus pe "alesii neamului" la limita penibilului pe site-urile de socializare.  

PDL aduce Europa in fiecare casa si in fiecare piata

Favoritul in cursa pentru europarlamentare de anul acesta, Daniel Buda, bate orasele Clujului la pas, inarmat cu vesta, pixuri si fluturasi, cu care se afiseaza mandru pe Facebook. 

Alaturi de el sunt si Radu Moisin, dar si Alin Tise, cel care refuza sa se imbrace in vesta portocalie, dar se fotografiaza, in piete, cu babute. 

Ca sa prinda cat mai multi votanti la un loc, Buda cauta alegatorii prin piete, unde admira oale si linguri. 

In cursa electorala, deputatul clujean n-are somn nici noaptea, cand se fotografiaza tot cu oale si ulcele, dupa care posteaza pozele pe reteaua de socializare. 

Mandri ca sunt romani

Reprezentantii PSD de la Cluj nu se expun atat de mult pe retelele de socializare. Dintre cele mai reusite poze postate pana astazi, amintim, totusi, fotografia realizata in Ceanu Mare, unde sustinatorii social-democrati au purtat sepci asortate. 

Tot in spiritul campaniei electorale, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj si senatorul Alexandru Cordos s-au imbracat in haine populare si s-au afisat pe Facebook. 

Eurocampionii PNL sunt, de departe, cei mai activi in aceasta campanie electorala.

Reprezentantii din teritoriu, fie ca sunt simpli membri de partid, consilieri locali sau judeteni ori chiar cu functii inalte in partid, fac orice: se dau in carusel, danseaza pe muzica populara si pupa oameni pe strada.

Totul, pentru un vot in plus, ce ar putea-o trimite pe Norica Nicolai inapoi in Parlamentul European. 

Si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost alaturi de colegii sai in campania din sate si comune. Intr-un moment de relaxare, presedintele judetului s-a fotografiat, in mijlocul zilei, cu un pahar de coniac in fata. 

Comentarii

Adauga comentariu