Pe Edgar Quinet, locuitorii au parte de o stație CTP inovatoare, de tipul shared space, ce include loc de joacă pentru copii, de garare pentru remorci și parcare pentru autoturisme

Pe strada Edgar Quinet, locuitorii orașului care le oferă cea mai bună calitate a vieții din țară, au o stație CTP 3 în 1: parcare pentru autoturisme și remorci, loc de joacă înnisipat pentru copii și refugiu de așteptare pentru autobuzul 19.

Strada Edgar Quinet este situată într-o zonă nouă a cartierului Mănăștur, cel mai mare cartier al Clujului campion în toate topurile naționale, europene și intergalactice, la capitolele: inovație, digitalizare, cacalitatea vieții și, nu în ultimul rând, la capitolul prețuri imobiliare.

În Mănăștur, potrivit compariimobiliare.ro, prețul mediu de tranzacționare a apartamentelor este de 1 666 euro/mp, adică un apartament de 50 mp costă peste 80 000 de euro. Pentru acești bani, clujenii primesc de toate: promisiuni de mai bine și o infrastructură stradală ultramodernă, ce include locuri de joacă, zone de relaxare, parcări, stații CTP de tipul shared space, adică all in one, ca într-un veritabil ”smart city” ce ne credem, dar nu suntem!

Cluj-Napoca. 2021. Stație CTP:

Păi nu e fain la Cluj? Este! Însă doar în (a primarului Boc) poveste.

Adauga comentariu