Pe Cluj Arena se ridica deja scena pe care vor performa David Guetta si Avicii la Untold Festival

Cu noua zile inainte de startul Festivalului Untold, organizatorii au inceput deja sa ridice scenele pe care vor urca artistii internationali ce vor ajunge la Cluj si sa puna la punct campingul in care se vor caza festivalierii.

Pe Cluj Arena a inceput sa se inalte, inca de ieri, cea mai mare scena din cadru Untold Festival. Organizatorii platesc 10.000 de lei pe zi  pentru inchirierea stadionului din centrul orasului pentru a se asigura ca totul va merge ca la carte la startul evenimentului.

Am inceput deja lucrarile la scena principala. Tinand cont de marimea festivalului, montajul scenei principale cu 8 zile inainte de start e optim si indicat, avand in vedere amploarea productiei. Da, o sa platim chirie pe aceste zile, in baza contractului pe care il avem cu Cluj Arena”, a declarat Stefana Giurgiu, PR Untold Festival.

In total, Cluj Arena va incasa 90.000 de lei doar de la organizatorii Untold Festival in aceasta perioada.  

Sala Polivalenta e rezervata de mult pentru zilele de festival, insa in incinta salii polivalente inca nu s-a inceput montajul. De astazi au inceput lucrarile si in campingul de la livada Palocsay”, a mai spus Stefana Giurgiu.

photo credit: Catalin Corutiu

Adauga comentariu