Pe Cioloş îl Dabija grija de Belarus, nu de România

De pe margine toată lumea musteşte de înţelepciune. Păcat că înţelepciunea se revarsă înspre teme care nu prea au de-a face cu „cămaşa mai aproape de piele” a cetăţenilor români: cei cu „votul”, cei care l-au pus pe Dacian Cioloş într-o nouă sinecură la Parlamentul Europena.

Scrie Cioloş pe Facebook: „Cu arma în mână împotriva propriului popor. Lukașenko trebuie să plece, în democrație singura armă e votul.”

Nu zicem că ditamai europarlamentarul român care face agenda preşedintelui francez Macron în Parlamentul Europei, nu a României, să nu îşi exprime îngrijorarea cu privire la ceea ce se întâmplă în Belarus şi, din poziţia de europarlamentar, să nu taxeze un politician cu arma în mână. Dar, avem nişte probleme aici!

România este cu arma ruinei economice la tâmplă din cauza măsurilor haotice luate în cică „lupta” anti-COVID-19, de către un guvern minoritar adus la putere în ciuda „singurei arme” care este „votul” de către preşedintele Kalus Iohannis „înarmat” cu gălăgia şi vuietul străzii. Nu că cei din PSD ar fi mai breji, dar dacă vorbim despre vot, să o facem cu acelaşi respect şi pentru România, nu numai pentru aiurea în tramvai.

Nu ne-am fi sesizat cu privire la cum îl Dabija grija pe Julien dacă observam vreo activitate din partea sa în interesul României măcar la negocierile pentru banii de refacere a economiei post-COVID-19. Dacă vedeam un pic de bun simţ critic împotriva măsurilor haotice luate de Guwernerul Klaustrare.

Dar nu am văzut decât demagogie şi bla-bla-bla de Facebook conform punctaj de la partid, să dea bine ca şi pozele cu pisicuţe.

Mai pune mâna şi munceşte, Juliene!

Adauga comentariu