Pe cine platesc senatorii din banii statului (IV). Laszlo Attila, parlamentarul cu sapte angajati

Ziar de Cluj va prezinta, intr-un mini-serial, cine sunt angajatii senatorilor clujeni. Fiecare demnitar si-a luat alaturi consilieri de imagine, soferi ori apropiati din partid. Senatorul Laszlo Attila are sapte angajati la birourile senatoriale.

Laszlo Attila  a avut cheltuieli de personal de 49.663 de lei in primele zece luni din 2015, in timp ce cheltuielile pentru bunuri si servicii au fost de 34.071 de lei, adica un total de 83.734 de lei, echivalentul a aproape 19.000 de euro. 

Demnitarul are sapte angajati pe care-I plateste din banii statului. Bognar Zoltan Levente este seful biroului senatorial al lui Laszlo Attila. Are 35 de ani si studii superioare. Este absolvent al UBB, Stiinte Politice, originar din Arad si a colaborat, in trecut, cu publicatiile maghiare Transindex si Kronika.
El face parte din consiliul permanent al UDMR.

Gabora Attila, de 25 de ani, este consultant la biroul senatorial al  demnitarului. Are studii superioare si a fost angajat in ianuarie 2013.
Deak Hella Iulia are si ea 25 de ani si studii medii, fiind angajata de senatorul Laszlo Attila in ianuarie 2013. 
Tanara si-a facut “intrarea” la Laszlo Attila de cand acesta era viceprimar, in 2011. Potrivit CV-ului ei, a facut practica in iunie-iulie 2011 la biroul viceprimarului, pe atunci Laszlo Attila. 

Diku Henrietta are 28 de ani, studii superioare si este consultant la biroul senatorial al lui Laszlo Attila. 

Pe langa acestia, Laszlo Attila mai are doi angajati: pe Irsay Miklos, de 47 de ani, referent, si pe Barta Margareta, de 65 de ani, sef al Cabinetului municipal.
Irsay Miklos a fost consilier local UDMR in mandatul 2008-2012. 

Adauga comentariu