Pe canicula, clujenii inaugureaza in fiecare zi AquaBOK Cluj

Cele 37 de grade indicate la umbra de termometru, la care se adauga noxele din centru si ideea ca locuiesti intre betoane sunt mai usor de suportat, datorita AquaBok-ului din centru.

Aquaparkurile din alte orase sa se ascunda, cu tot cu toboganele, plajele, multitudinea de piscine si facilitatile lor! Noi avem AquaBok-ul promis de primar, pe care clujenii, in special copiii, il inaugureaza zi de zi.

La ora amiezii, cand vremea torida ii mana pe bunici sa duca nepoteii acasa, doar vreo 10 copii se balaceau printre jeturile de apa. Fetitele faceau chiar plaja, ca intr-o veritabila statiune.

Si de alte distractii nu mai ai nevoie, cand jeturile de apa pot fi directionate doar cu piciorul catre cei din jur. Te pui pe spate, ai hidromasaj. Te pui pe burta, ai senzatii tari. Ii asteptam pe care care vor veni cu gel de dus si prosop – abia atunci vom putea spune ca serviciile sunt complete.

De ce sa te intinzi pe zeci de hectare, sa te chinui cu planuri de investitii, sa iti bati capul cu multi angajati si apa clorinata sau ionizata? Cate o fantana in fiecare piata din oras, plus in parcuri si ii racoresti pe cetateni.

Comentarii

Stefan Popescu

24.06.2016 15:19
ADMIN: tovarășul Ștefan Popescu, încercați să cântați la altă masă. Milogii primesc de pomană la Primărie. Pachețele cu zahăr, ulei, tocăniță, macaroane, Vegeta și câte și mai câte.

Adauga comentariu