Pe Brâncuși se va construi un bloc cu cinci etaje. Vecinii spun că regimul de înălțime e prea mare, Primăria susține că totul este perfect legal

Comentarii

geo

06.09.2017 18:03

Sa-i fta D-zeu pe cei din comisia de urbanism. Eu am 1500mp teren cu deschidere la strada de 18m dar nu ma lasa sa construiesc o casa de 100mp pe un singur nivel, ca le trebe PUZ si studiu de trafic si alte prostii. Am dat in judecata primaria, astept termenul.

Dudu

07.09.2017 07:52

geo,daca nu dai spaga nu vezi autorizatie veci.

flegmenta

07.09.2017 01:02

problema lor pare sa nu fie cate etaje are blocul, CI FAPTUL CA "SE AGLOMEREAZA ZONA" si "NU MAI AU EI UNDE PARCA".CE MOTIVE SUNT ASTEA BA??!!

Claudia

07.09.2017 03:37

N-am să înțeleg niciodată cum un primar și aparatul său administrativ își permit să calce în picioare legi, regului, oameni! PUZ-ul nu este ceva subiectiv, este o regulă ce reglementează înălțimi, distanțe față de vecini, cum poate fi interpretat de primărie în detrimentul celor care locuiesc în zonă de zeci de ani? Chiar așa de mare e șpaga, chiar atât de influenți ăștia, constructorii de blocuri între case? Dacă e zonă de case, cum Dumnezeu își permit, toți, de la primul conțopist la nemernicul de primar să distrugă, să deformeze să mutileze orașul? Cum să aprobi, iar și iar, bloc între case? Până când? Pe nemernicii ăștia chiar nu-i poate opri nimeni? Cei de la urbanism sunt chiar Dumnezei, fac, efectiv, ce doresc? Toți, toți sunt corupți? Toți iși primesc "tainul" așa că aprobă orice li se cere? 

luca

07.09.2017 23:12

nu trebuie abuzat cu PUZ-urile. Legea 350 e clara. PUZ se face in zonele de restructurare doar daca PUG-ul nu are reglementari clar stabilite. In cazul strazii Brancusi, unde o buna parte e in zona de restructurare, nu trebuie facut PUZ. 

Eci

07.09.2017 11:52

E la moda ca unii vecini sa facă reclamație , ca in cazul prezentat. Dacă nu va place ca se construiește in oraș , luați-va 10000 mp in afara sau sus pe dealul Cetățuia , sa fiți doar voi și nu veți avea probleme cu veverițele ,păsările și căprioarele . 

mihaela

07.11.2017 17:51
dar de mizeria care o fac ca pun servituti de utilitate publica pe proprietatile oamenilor stiti????? Stiti cum se finalizeaza???? prin expropriere DE ASTA CE MAI ZICETI ??? chipurile ca vor face in viitor nu se stie cand lucrari pt utilitate publica ceea ce e neconstitutional , DACA NE RESEMNAM LA TOT CE FAC EI O SA AJUNGEM SA NE SCOATA DIN CASELE NOASTRE CU UN SUT IN FUND dar magazinele second hand din tot centrul nu-s in stare sa le scoata , cel mai penibil centru din Romania

Adauga comentariu