Pe Aeroportul Cluj a aterizat pasagerul cu numărul 2 milioane!

Premieră pentru aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj: pasagerul cu numărul 2 milioane a aterizat astăzi de la Varșovia! Norocoasa este o tânără de 34 de ani din Cluj, care a călătorit în interes de serviciu. Și habar nu avea  ce o așteaptă când ajunge acasă. Ioana Tanța, așa se numește pasagera cu numărul 2.000.000, a fost întâmpinată de stafful aerogării cu felicitări și flori. În plus, a primit din partea companiei aeriene care a adus-o la Cluj, un bilet dus-întors Cluj-Varșovia.

“Nu m-am așteptat la așa ceva , mai ales în aeroport. Zborul a fost foarte ok. Doresc Aeroportului Cluj să aibă cât mai mule milioane de pasageri de acum înainte”,  a declarat Ioana Tanța.

“Este un moment deosebit, ce reflectă o creștere  a traficului. Vom finaliza acest an cu peste 2,8 milioane  de pasageri. Avem o creștere de peste 50%.  Dacă anul trecut am avut peste 1,8 milioane , anul acesta vom avea peste 2,8”  a spus directorul Aeroportului Internațional “Avram Iancu”  Cluj, David Ciceo, care a adăugat faptul că anul viitor este convins că numărul pasagerilor va trece rapid de cifra 3 milioane.

În prezent, de pe Aeroportul Cluj se poate zbura acum înspre 45 de destinații. Iar de anul viitor, acestea se vor inmulti, spun reprezentanții aerogării.

 

Adauga comentariu