PDL Cluj doarme in papucii statului

Cand Gheorghe Surubaru (PDL) s-a aflat in incompatibilitate, detinand, simultan, functia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca si calitatea de administrator al unei societati comerciale, reprezentantii PSD Cluj au facut declaratii taioase, au cerut demisia edilului si au facut plangere la Agentia Nationala de Integritate.

Pentru mai  bine de o luna, rivalii PDL-ului au respirat si au visat “Jos Surubaru”. Intr-un final, ANI a dat verdictul: Surubaru a facut fals in declaratii si s-a aflat in incompatibilitate.

Acum, cand roata s-a intors in favoarea PDL, cand actele prefectului Gheorghe Vuscan - teoretic apolitic, practic reprezentant vechi al PSD – spun ca a savarsit actiunea de fals in declaratiile de avere, cei ce ar trebui sa-i ceara capul dorm in papucii statului.

In timp ce Mircea Jorj a facut un scandal monstru pentru mult mai putin de atat, Daniel Buda nici nu se uita catre Prefectura. Oare interesele PDL nu mai conteaza acum, o data cu aparitia PMP? 

sursa foto: danielbuda.ro

Comentarii

clujeanca

18.02.2014 13:53

Corect! Dar era si mai corect daca pesedistii de la putere nu faceau zid in fata incompatibilitatii  tovarasilor lor,ultimul caz fiind beizeadeaua din Arges(cred)

Adauga comentariu