Paza si Protectie pazeste firmele si regiile judetului

Cand vine vorba de contractele de paza si protectie pentru regiile si societatile subordonate Consiliului Judetean Cluj, se pare ca banii publici se invart tot in institutie. Paza si Protectie Cluj SA, firma judetului, are contracte cu mai multe regii si societati subordonate Consiliului Judetean Cluj. 

RAADPP si Paza si Protectie se pazesc una pe alta

In timp ce Paza si Protectie SA este “pazita” de RAADPP Cluj, societatea subordonata Consiliului Judetean a incheiat mai multe contracte cu firmele si regiile judetului. 

Astfel, Paza si Protectie are contract cu Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat. Contractul a fost semnat in aprilie 2015 si este valabil pana in decembrie 2016. Conform contractului, tariful este de 9,86 de lei/ora/agent de securitate. 

Serviciul este "intors" de Paza si Protectie, iar banii raman tot la judet. Astfel, Regia Autonoma a Domeniului Public si Privat are contract  cu Paza si Protectie. Potrivit unei informari transmise la solicitarea Ziar de Cluj, in aprilie 2015, RAADPP Cluj a semnat cu firma de paza a judetului un contract valabil pana la finalul acestui an. Serviciile sunt prestate pentru paza Castelului Banffy, din Rascruci, iar tariful este de 9,86 lei pe ora pentru fiecare agent de securitate.

In schimb, Clujana SA are contract cu Paza si Protectie Cluj SRL pentru serviciile de paza.

Directorul societatii, Valentin Gliga,nu doreste, insa, sa divulge conditiile contractuale, pe motiv ca acestea sunt “clauze confidentiale”.

Si Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA are contract cu firma de paza a judetului pentru aceste servicii.

Valoarea contractului este de 3.400 de lei pe luna plus TVA. Serviciile sunt prestate pentru baza Dej, baza Viile Dejului, baza Huedin si baza Valea Seaca.

Un contract mai mic ca valoare a incheiat Drumuri si Poduri Judetene si cu SC Cosepa Security Systems SRL.

Cat priveste Compania de Apa Somes SA, aceasta are mai multe contracte pentru serviciile de paza si protectie. Cu SC Vasrom SRL Dej a incheiat doua contracte, pentru supravegherea si monitorizarea prin sisteme tehnice de alarmare. 

De paza sucursalelor Cluj si Huedin se ocupa firma Complet Security SRL, valoarea contractului este de 63.000 de lei si este valabil pana la finalul anului. Pentru punctele de lucru din Zalau, de paza se ocupa SC Messes Security SRL. Cu aceasta societate, Compania de Apa Somes SA are incheiate doua contracte de paza si protectie, in valoare totala de aproape 300.000 de lei.

 

Adauga comentariu