Pavlov 61, pamant romanesc!

Daca cineva credea ca patriotismul a disparut din Cluj o data cu debarcarea lui Funar de la primarie, un anunt postat de locatarii unui bloc din centrul Clujului in aceasta dimineata dovedeste contrariul. 

Adevaratii iubitori de patrie se afla pe strada Pavlov, nr. 61, adresa unde nu mai e voie cu catei si cu masini straine. Nu conteaza ca nu e terenul lor, ci al municipalitatii. Din moment ce ei dau cu grebla, ei striga la chiriasi sa nu intre cu masina in curte si il iau agresiv la bani marunti pe fiecare nefericit care intra pe poarta, ei sunt proprietarii. Nicidecum cateii. Vorba romanului: parcarea si plimbatul, interzisa!

Dar astea sunt maruntisuri. Important este sa fim stapani in tara noastra. Sa nu lasam masinile burghezo-mosieresti sa intre pe plaiul nostru romanesc. De acum, in aceasta curte pot fi parcate doar automobile de la Dacia si Aro, plus tractoare de la Brasov! 

 

Comentarii

mucenicu'

20.03.2015 17:43

Lasand la o parte mistocareala, au dreptate! Si asa nu sunt locuri de parcare nici pentru clujeni, cei cu numere straine sa-si ia in parcarile etajate ale primariei! Cat despre caini, cata vreme clujenii fuduli nu sunt obisnuiti sa ia in pungi rahatul dupa caini, asa cum fac occidentalii aia prosti, ca de, clujenilor le e greata, mai bine fara caini, nu mai risti sa duci rahati pe pantofi in casa!

Constantin

20.03.2015 22:06

Stai asa: aici, "masini straine" voia sa insemne "masini care nu apartin proprietarilor". Pe mine ma blocheaza de multe ori cite un astfel de "strain" care imi blocheaza accesul in / din garaj, asa ca asta o inteleg. Partea cu cateii - treaba lor!

Constantin

20.03.2015 22:17

Cenzura?? Am postat urmatorul comentariu (redau numai continutul, ca nu am tinut minte mot-a-mot) : "Aici, "masina straina" inseamna "masina al carei proprietar nu locuieste aici", si le dau dreptate. Si eu ma trezesc cu intrarea/iesirea din garaj blocata de cite un "vizitator", cind sint mai grabit.Chestia cu cateii - e treaba lor."De ce ati blocat acest continut?  

adriana

21.03.2015 10:28

Primaria Cluj inchiriaza terenul din jurul blocului?

6163

21.03.2015 23:35

Stai, asta e o curte interioara, cu poarta teleghidata, si proprietarii unui bloc dintre cele doua se simt mai tari decat ceilalti. Tipic.Doamna jurnalista poate sa faca un reportaj despre cate garaje din curte sunt folosite ca atare si nu ca spatii de depozitare. 

Adauga comentariu