Patronul Eco Garden: Nu știu pentru ce le-am cerut atâția bani celor de la Cluj Arena SA

Contactat pentru a explica semnificația sumei de 82.000 lei cu care firma SC Eco Garden Construct SRL s-a înscris în tabelul preliminar al creditorilor aferent insolvenței Cluj Arena SA, patronul firmei, Crăciun Mircea Bujor susține că nu știe pentru ce servicii s-a cerut suma respectivă. 

 

„Eu sunt la Craiova. Nu știu pentru ce s-au cerut acei bani. Nu vreau să declar nimic și nici să fac alte precizări. Am altele pe cap” susține Crăciun Mircea. 

În speranța că ne poate lămuri altcineva din firma acestuia, i-am cerut să ne pună în legătură cu cei de la departamentul de contabilitate sau un alt reprezentant care să ne fi spus de ce se cer cei aproape un miliard de lei vechi dintr-o societate administrativă ce nu deține bunuri care să acopere această sumă. Însă, Bujor Crăciun a refuzat subliniind că firma Eco Garden Construct nu dorește să dea explicații pe marginea acestui subiect

 

Reamintim din materialul publicat ieri, 18 octombrie: Surpriza vine din partea celor de la Eco Garden Construct SRL, societatea ce s-a lăudat în repetate rânduri că a pus, înlocuit și reparat gazonul de pe stadion. Culmea că, în ciuda faptului că administrația județeană, executivul Cluj Arena SA și cei de la UNTOLD s-au lăudat că au ”rezolvat” operațiunea de refacere a gazonului, cei de la Eco Garden Construct susțin că au luat o țeapă de 83.202,90 lei. Și ca anormalitățile să fie la ele acasă, doar lui Eco Garden Construct, dintre toți cei înscriși în tabelul preliminar al creanțelor li s-a aprobat o sumă mai mare decât cea solicitată, respectiv 82.546,41 lei- creanță chirografară(n.red care se întemeiază pe un act scris). 

În continuare rămân fără răspuns următoarele întrebări: 

Suma solicitată de Eco Garden Construct SRL de la Cluj Arena SA reprezintă bani ”primiți” de la UNTOLD pentru repararea gazonului, pe care de fapt nu i-au primit ? 

Pentru ce alte lucrări sunt sumele de bani pe care Eco Garden le solicită (că noi nu știm alte distrugeri la Cluj Arena decât cele produse de Festivalul Untold, atât pe stadion)? 

Ce a însemnat acea comunicare publică a Cluj Arena SA că UNTOLD a achitat toți banii? De ce nu au mai ajuns sumele respective la Eco Garden Construct?

S-a mințit cu privire la amploarea distrugerii gazonului? 

PS: Un individ care se semnează Mircea Crăciun ne amenință cu avocații pentru acest articol care, chipurile, ar deforma realitatea. Care realitate este dovedită cu declarații publice, acte și cu convorbiri înregistrate. Bașca, îi silabisim individului ceea ce s-a scris în acest material (cele două declarații, dintre care una a lui): „Eu sunt la Craiova. Nu știu pentru ce s-au cerut acei bani. Nu vreau să declar nimic și nici să fac alte precizări. Am altele pe cap” susține Crăciun Mircea.

"În speranța că ne poate lămuri altcineva din firma acestuia, i-am cerut să ne pună în legătură cu cei de la departamentul de contabilitate sau un alt reprezentant care să ne fi spus de ce se cer cei aproape un miliard de lei vechi dintr-o societate administrativă ce nu deține bunuri care să acopere această sumă. Însă, Bujor Crăciun a refuzat subliniind că firma Eco Garden Construct nu dorește să dea explicații pe marginea acestui subiect.". S-a scris sau s-a afirmat altceva în conținutul materialului? Nu. Așa că "impostor" este cuvântul pe care să-l pronunți uitându-te-n oglindă, băiețaș. Abia așteptăm să ne vedem în instanță și să lămurim minciunile făcute pe bani publici. Abia acum, că nu am acuzat pe nimeni de la firma de pus fân de nimic, dar au sărit de 3 coți în sus, suntem mai curioși să vedem de ce au făcut-o. În 27 de ani de presă am văzut suficient de multe căpușe ale banului public care se dădeau cocoși când, în realitate, erau simpli papagali. Mesajul trimis rămâne în spam pe post de probă. (Victor Lungu, redactor șef Ziar de Cluj)

 

Comentarii

hater

20.10.2017 09:33

Normal ca are amnezie omul, doar firma lui lucrează de zor la stadion zilele astea. Plus ca stadionul e client de baza.

Phantom

02.11.2017 09:33

Pai daca a tras Crăciun o trompeta nu își mai amintește nici unde a fost ieri și de ce

Adauga comentariu