Patinatoarele Clujului, mai aproape de Campionatul Mondial

Baietii de la Beard Brothers au reusit sa stranga 5.000 de lei pe platforma “Crestemidei”. Banii se vor alatura sumei pe care acestia au reusit sa o adune pana in prezent, dar lupta nu se opreste aici.

Campania de pe Crestemidei si-a atins target-ul, drept urmare va fi finantata. Yeeeey!”, au anuntat barbosii astazi. “Noi continuam evenimentele in cadrul Rolling Beards pentru a stange suma de 7000 de euro!”, au mai spus acestia.

Campania Rolling Beards a inceput in 15 martie si are ca scop stragerea celor 7.000 de euro de care cele sase campioane mondiale pe role ale Clujului au nevoie ca sa poata participa la Campionatul de la Geneva. Campania se deruleaza in colaborare cu Mai Mult Cluj, Ziar de Cluj si YouDeal Cluj-Napoca.

Echipa este formata din Ioana Teodorescu (16 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani) si mezina Maria Grama, in varsta de 6 ani. Campioanele nu au acces la marile sali de sport ale Clujului, nu au sponsori si nici promovare. Totul se bazeaza pe sacrificiu, nenumarate ore de antrenament intr-un spatiu redus, pe stradania antrenorilor si, mai ales, pe banii parintilor. Au primit deja invitatia de a participa la Wifsa World Open, Campionatul Mondial de specialitate de la Geneva, insa au de atins un buget de 7.000 de euro.

Cei care vor sa contribuie la aceasta cauza pot dona bani in contul deschis la Banca Transilvania cu numarul RO58BTRLRONCRT0249735201 de Asociatia Beard Brothers, cu mentiunea “pentru campania Rolling Beards”.

Pentru ca nu se lasa si fac tot posibiul sa stranga banii pentru campioane, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata celor de la Beard Brothers!

Adauga comentariu